Svikoncerti.eu i Crno Jaje vode Vas na heavy metal spektakl godine - koncert JUDAS PRIEST 14.07. u Areni Stožice u Ljubljani! Izaberite prijevoz iz Zagreba ili Varaždina već od 189 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za autobusni prijevoz na koncert 14.07.2020., a ulaznica za koncert nadoplaćuje se u agenciji u roku najviše 2 dana od kupnje kupona, u iznosu 380 kn za parter / 470 kn za tribina dolje / 500 kn za fan pit.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Varaždina u 13 h (parkiralište kod gradskih bazena/Varteks), iz Zagreba u 14.30 h s Autobusnog kolodvora i 14.40 h sa Španskog (autobusno stajalište kod hotela Antunović).

Dolazak do mjesta koncerta u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do početka koncerta. 

JUDAS PRIEST - 14.07. / od 19 h / Arena Stožice Ljubljana

Povratak iz mjesta koncerta pola sata nakon koncerta.

JUDAS PRIEST je heavy metal sastav osnovan 1969. godine, u engleskom Birminghamu. Trenutnu postavu sačinjavaju vokalist Rob Halford, gitaristi Richie Faulkner, Glenn Tipton, i Ian Hill na bas-gitari. Smatraju se jednim od najutjecajnijih sastava heavy metala.

Sve počinje 1969. godine u Birminghamu s jednim pjevačem imena Alan Atkins i basistom Brunom Staphenhillom, koji odlučuju osnovati hard rock sastav. Ime za sastav biraju iz jedne pjesme Boba Dylana (The Ballad Of Frankie Lee and Judas Priest).

Malo je heavy metal bendova koji su tijekom svoje 50-godišnje karijere imali takav uspjeh kao britanski bend Judas Priest. Kako bi obilježili ovu obljetnicu, 2020. godine kreću na epsku turneju.

Njihova energija i utjecaj ostaju netaknuti, o čemu svjedoči i činjenica da je pretprošlogodišnji album "Firepower" rangiran na najvišu poziciju od svih njihovih albuma. Nominirani su za Rock ‘n’ Roll Hall of Fame, dobili su nagradu Grammy za najbolju metal izvedbu u 2010. godini, a nagradu VH1 dobili su 2006. godine.

Judas Priest nastavljaju svoje svjetske heavy metal okupacije tijekom jubilarne godine, a turneja je nazvana "50 godina heavy metala".