PodržimoNaše

Uživajte u idiličnim prizorima prirode Logarske doline i unikatnom parku cvijeća Mozirskog Gaja! Best Travel Vas vodi u Sloveniju na 1-dnevno putovanje busom...samo 185 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šetnja Logarskom dolinom koja je jedna od najljepših u Alpama te uživanje i odmor među cvijećem u ljepotama Mozirskog Gaja! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datume: 30.05.2020., 22.06.2020., 29.08.2020.

Program putovanja:
 
Polazak u 7,00 sati  s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje prema Sloveniji, odnosno prema Krškom, Sevnici preko Zidanog mosta do LAŠKOG. Kraća pauza za odmor.


Nakon pauze odlazak prema Celju te dalje do Gornje Savinjske doline.
Dolazak do parka cvijeća Mozirski gaj koji postoji već 30 godina. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepoti cvijeća i ostalih etnografskih objekata: seljačke kuće, spremnici za žito, kovačnice, pčelinjaka, mlina, kapelice Sv. Valentina… 


Odlazak do LOGARSKE DOLINE. Polako slobodno vrijeme za šetnju dolinom, uživanje u pogledu na Palenk šamar. Logarska dolina jedna je od najljepših alpskih dolina u Sloveniji, a možda i u Europi. Sa svojim ravnim ravnim dnom koji okružuje vijenac planinskih vrhova, neki kažu da je do najljepših 7 kilometara.
Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi, šetnju, odlazak na ručak u neke od obližnjih hotela ili jednostavno uživanje u okolini.
Oko 18:00 sati slijedi povratak prema Zagrebu. 
Dolazak na mjesto poljske u večernjim satima.