Valentinovo u zagrljaju tradicije! Osjetite čari Kopačkog Rita, odsjednite na 3 dana/ 2 noćenja u Villi Sandrini s Polupansionom! Uživajte u glazbi i 2 bogate večere, sve za dvoje...samo 949 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u bogatoj večeri u restoranu sa živom ciganskom muzikom i izborom između tri menu uz piće dobrodošlice, te drugu večer također večera u restoranu Ville Sandrine i rakiju. Posjet seoskom gospodarstvu "Orlov Put" s kušanjem njihovih proizvoda! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za termin 14.- 16.02.2020.

Smještaj s uslugom doručka Sandrina nalazi se u neposrednoj blizini dvorca Eugena Savojskog i parka u Bilju. 


U okviru objekta gostima su na raspolaganju klimatizirani suitevi i sobe, besplatni bežični pristup internetu te restoran s terasom u kojem se poslužuje izbor domaćih specijaliteta. Unutrašnjost objekta uređena je u lovačkom stilu.

Sve sobe opremljene su TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i radnim stolom. Također uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i ručnicima.


Ponuda uključuje : 1 x večera u restoranu sa živom Ciganskom muzikom- izbor između 3 menija: pečena riba sa prilogom fiš paprikaš od riječne ribe, miješano meso sa prilogom;  

1 x večera u restoranu Ville Sandrine : gulaš od 3 vrste mesa sa domaćim trgancima, piće dobrodošlice: rakija viljamovka i višnjevača;

2 x Doručak u Villa Sandrini: domaća slanina,šunka,kobasica,kulenova seka,domaći kruh,jaja sir i kajmak.


Uživat ćete i u prekrasnim prizorima Kopačkog rita( udaljen 3 km) čija netaknuta priroda pruža utočište za raznolik biljni i životinjski svijet. Uputite se i u baranjske vinske ceste te upoznajte bogatstvo okusa bogatih sorti baranjskih vina.


Također je uključen posjet seoskom gospodarstvu "Orlov Put" s kušanjem njihovih proizvoda: eko,kulen,slanina,rakija,eko med i drugo...