Medelina Health Studio i dr.Sanja Jeleković predstavljaju MEZOTERAPIJU lica ili lica vrata i dekoltea mezoterapijskim koktelima! Samo na Crnom Jaju i to već od 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman je bezbolan jer se koriste najtanje mezoterapijske iglice čiji su ubodi bezbolni. Izaberite jednu od opcija mezoterapiju po biorevitalizacijskim točkama,mezoterapiju lica koktelima po potrebama kože,mezoterapiju lica vrata i dekoltea koktelima ili 5 godina manje u samo 3 dolaska kombinacija mezoterapijama. Kupon vrijedi do 22.03.2020!

Dr. Sanja Jeleković je završila Medicinski Fakultet u Zagrebu. Jednogodišnji staž je odradila u KB Sestre Milosrdnice. Nakon staža započela je liječničku praksu kao obiteljski liječnik u ambulanti u Prelogu, gdje je radila narednih deset godina. Svoj prvi mali kozmetički salon pokrenula je 1996. godine u Zagrebu. Rezultat predanog sedmogodišnjeg rada i edukacije je Centar Skin, otvoren 2002. godine koji od tada ponudom i kvalitetom usluga konkurira najboljim kozmetičkim salonima u Hrvatskoj.

Mezoterapija lica

je metoda kojom se uz pomoć igle u kožu apliciraju revitalizirajući sastojci, što osigurava prelazak epidermo-dermalne granice i unošenje aktivnih revitalizirajućih sastojaka u dublje dijelove kože, gdje su oni i najučinkovitiji. Terapija je vrlo individualna, ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima. 

Možete birati između injekcijske mezoterapije ili dermapena osim u mezoterapiji biorevitalizacijskih točaka gdje se koristi isključivo injekcija!

Mezoterapija lica je prava dermatološka tehnika rješavanja brojnih nedostataka na koži koje muče mnoge žene i muškarce danas. Popunjavanje sitnih bora, sprječavanje nastanka neželjenih crta na licu, zatezanje kože lica, uklanjanje različitih pigmentacija na licu i tijelu, rješavanje pitanja gubitka kose. Mezoterapijski kokteli profesionalni su mezoterapijski kokteli koji svojim posebno odabranim formulama učinkovito djeluju na različite probleme kože. U osnovi, ovi vrhunski kokteli popravljaju, dopunjavaju i stimuliraju dermis te pružaju idealan hidro balans i bio revitaliziraju kožu u brojnim neuravnoteženim situacijama. Mezoterapijski kokteli namijenjeni su ženama i muškarcima različitih dobi, kojima tretiramo različite probleme na koži kao što su suha i dehidrirana koža, devitalizirana i opuštena koža, koža sa vidljivim posljedicama pušenja, pigmentne promjene na licu (hiper i hipopigmentacije), bore na licu i oko očiju, strije, celulit i opadanje kose. Mezoterapijski kokteli iznimno su bogati aktivnim sastojcima: hijaluronom,resveratrolom (jedan od najjačih antioksidansa koji se dobiva iz sjemenki grožđa), organskim silicijem, DMAE, sastojkom za lifting kože.