PodržimoNaše

Ne propustite provod godine!! Splitska noć 14.03.2014. u Clubu&Loungeu Roko uz koncert Marijana Bana i Diktatora za samo 20kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osigurajte svoju ulaznicu za koncert Marijana Bana i Diktatora u Clubu&Loungeu Roko 14.03.2014. za samo 20kn!

„Oči zaljubljene“, „Dok galebovi vrebaju“, „Noć je prekrasna“, „Doći ću ti u snovima“, „Morska vila“..., samo su neki od hitova koji će biti na repertoaru Cluba Roko u petak, 14. ožujka, kada će ondje svoj koncert održati Marijan Ban i Dikatatori u sklopu Splitske noći.


Ponuda uključuje: 

Ulaznicu za koncert Marijana Bana i Diktatora u Clubu&Loungeu Roko 14.03.2014. za samo 20kn!


Bivši frontmen grupe Daleka obala i njegov prateći sastav Diktatori obećaju pravu dalmatinsku feštu koja počinje iza 22 sata, a nju će uveličati hitovima iz doba kad je Daleka obala harala hrvatskom glazbenom scenom, kao i onim novijeg datuma.
Ban je postao poznat devedestih, kada je s Dalekom obalom objavio svoj prvi album „Daleka obala“, koji je iznijedrio velike hitove. Nakon toga uslijedilo je još pet njihovih zajedničkih albuma, a album „Staro zlato“ prvi je samostalni album Marijana Bana, objavljen 2003. godine.

„U početku sam svirao dalmatinske pisme u tri akorda i u dva ritma (valcer i polka ). Vremenom su mi počele dolazit pisme, pa sam sve više vremena provodio uz gitaru sam u svojoj sobici ili zabavljajući ekipu sa jedrenja ili iz ulice“, sjeća se Ban kojemu je glazba pored ljubavi i zadovoljstva s vremenom postala i posao.
Brojni hitovi koji su postali dio odrastanja mlađih generacija, kao i više od 2.500 koncertnih nastupa u 22 godine neosporan su dokaz bogate karijere velikog značaja ovog autora.

Legendarni splitski kantautor karakterističnog i jedinstvenog glasa uz pratnju vrhunski uigrane grupe Diktatori Zagrepčanima će u petak prirediti nezaboravnu feštu, a svoju ulaznicu već danas osigurajte preko ove odlične ponude.