DAN ŽENA u Stubakima! Hotel Matija Gubec 3* poziva Vas na 3 dana/2 noćenja s polupansionom, kupanjem, saunama i masažom te zabavu uz prigodnu večeru i bend Luna, a sve za 2 osobe!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u danu posvećen ženama uz spoj bogate gastro ponude, kompletnog opuštanja uz bazen, saune i masažu te prigodni zabavno-glazbeni program! Kupon vrijedi isključivo za vikend 06.03.-08.03.2020.

Dobrodošli u HOTEL MATIJA GUBEC 3* – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Tijekom boravka opustite se uz neograničeno korištenje bazena i sauna te masažu u trajanju 30 minuta, a u subotu 07.03. zabavite se uz prigodnu večeru i zabavno-glazbeni program - nastup benda Luna!

U Hotelu se nalazi jedan unutarnji i jedan atraktivni vanjski bazen, vrhunski uređene saune i masažne jedinice. Zanimljivost je mogućnost kupanja u vanjskom bazenu i tijekom najnižih zimskih temperatura, a termalna voda i njezino isparavanje stvaraju topao oblak maglice koja vas obavija i štiti od hladnoće! Dodajmo kako su svi wellness sadržaji obnovljeni i novouređeni, što svakako pridonosi ugodnom boravku i opuštanju u ovim prostorima...

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari!

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi...