LAST MINUTE vrući wellness paket za 2 osobe čeka Vas u popularnom Best Western Hotelu u Kranjskoj Gori! Odmorite se na 3 dana/2 noćenja s polupansionom i opustite uz bazen, jacuzzi, saune i fitness!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi je uključeno besplatno korištenje hotelskog bazena, jacuzzija, sauni - finska, parna i infrared - i fitnessa, a na raspolaganju imate i besplatni parking i Wi-Fi! Kupon vrijedi u periodu 20.01.2020. - 31.01.2020.

Unatoč blizini impozantnih planinskih lanaca, do našeg hotela nije teško naći put, zato dođite i uživajte u ponudi koju smo Vam pripremili! 

Ovaj slikoviti mali grad okružen je impresivnim planinskim lancem, a nalazi se na rubovima  Nacionalnog Parka Triglav, na 810 m nadmorske visine. 

Best Western Hotel Kranjska Gora 4* nalazi se na samo nekoliko koraka od centra Kranjske Gore, na putu do prolaza Vršič, a nudi wellness centar i unutarnji bazen. Sadržaji uključuju teniske terene i restoran s terasom.

Gostima su dostupni hotelski bazen, jacuzzi, saune - finska, parna i infrared - te dvorana za fitness!

Na raspolaganju su bar, restoran koji poslužuje jela nacionalne kuhinje i prostorija s TV-om u kojoj se gosti mogu opustiti i koristiti besplatni Wi-Fi. Sve sobe sadrže TV sa satelitskim programima i kupaonicu s tušem ili kadom.

Kranjska Gora odlikuje se odličnim zabavno-sportskim programom i to tijekom cijele godine!