100 kn EXTRA popusta uz KOD: KAMPANELREGINA! Osim 2 noćenja, polupansiona, kupanja i bogatog wellnessa, očekuje Vas Međimurska večer (petak) i Dalmatinska večer s Klapom Kampanel (subota) i prava dalmatinska fešta od cca. 21h - 02.00h! Kupon vrijedi za vikend 31.01.-02.02.2020.

PETAK 31.01. MEĐIMURSKA VEČER na buffet stolu s ponudom međimurskih specijaliteta + nastup međimurskog izvođača + prezentacija međimurskih vina

SUBOTA 01.02. DALMATINSKA VEČER s dalmatinskim jelima + promocija dalmatinskih vina + nastup KLAPE KAMPANEL

APARTMANSKO NASELJE REGINA predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

KUPANJE i WELLNESS

Moderno uređen i luksuzan prostor wellness oaze za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, tuševima doživljaja uz tropsku kišu i hladnu maglu, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće.

Ljubitelji Wellnessa će u Svetom Martinu zaista uživati, jer osim bazena, Resort nudi i više od 20 različitih vrsta masaža i sauna poput finske i rimske, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 1800m2.

U ponudi "Noći Dalmacije i Međimurja u Sv. Martinu" očekuju Vas: 50 kn poklon bon za masažu Sv. Martin (u trajanju od 60 minuta) po osobi; neograničeno kupanje u The Temple of Life bazenskom kompleksu; neograničeno korištenje hotelskog bazena; noćno kupanje petkom i subotom (do 23 h); neograničeno korištenje fitness centra; svakodnevni aqua-aerobic!

THE TEMPLE OF LIFE BAZENSKI KOMPLEKS

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

DODATNE AKTIVNOSTI

Brojne aktivnosti u Resortu i izvan njega zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Opcije su zaista raznolike. Možete posjetiti neku od turističkih atrakcija Međimurja, zaigrati jedan od sportova u Resortu ili iznajmiti biciklu i upoznati destinaciju na dva kotača, a SUBOTOM je organiziran izlet na FARMU JELENA!