Zaboravite na bore i proširene pore! Mladolika koža lica uz tretman mikrodermoabrazije, kemijskim pilingom i njegom u salonu C`est la vie u Sesvetama i to za samo 149 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: mikrodermoabraziju, kemijski piling i njegu lica! Kuponi su iskoristivi do 21.03.2020.

Kozmetički salon C’est la vie

Beauty carstvo postoji od prosinca 2015. godine. Prateći trendove i uvodeći novitete danas osim klasičnih tretmana lica i tijela uveli su i nove aparate, nove linije kozmetike za lice te usavršili već stečeno znanje. Odlikuje ih opuštena atmosfera i prihvatljive cijene.
 

Više o salonu pogledajte na službenim stranicama OVDJE!  

Možete salon zapratiti i na društvenoj mreži OVDJE!

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena. Eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radi se  dijamantnom prašinom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica.
Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože.


Potiče stvaranje novih stanica i kolagena, a koža je savršeno pripremljena za upijanje aktivnih tvari iz preparata koji ćemo nanijeti. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Primjenjuje se kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.

Kemijskim pilingom se uspješno tretiraju akne, plići ožiljci od akni, pliće bore, hiperpigmentacija, keratoza te rozacea. Vrlo površinskim pilingom se postiže osvježavanje kože lica koja zaprima mladalački izgled. Kemijski piling nanosi se na prethodno pripremljenu kožu, koja mora biti dobro očišćena, a neutralizira se prema procjeni liječnika, ovisno o reakciji kože, nakon nekoliko minuta. Popratne reakcije tokom djelovanja kiseline su crvenilo kože kao i osjećaj peckanja koji nestaje nakon neutralizacije kiseline.


Nakon kemijskog pilinga normalna je reakcija kože u vidu crvenila koje je prolazno, blagog otoka i ljuštenja kože. Oporavak od tretmana ovisi o vrsti kiseline i koncentracije koja se primjenjuje u zahvatu, a može trajati od nekoliko sati do tjedan dana. Rezultati pilinga su uočljivi već nakon prvog tretmana.