Nezaboravno iskustvo za djecu i odrasle uz vikend školu skijanja na Sljemenu! 2 dana s uključenom opremom u organizaciji ski škole Sport4you.hr...samo za 449 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđenih šest opcija! Cijena uključuje: školu skijanja na Sljemenu u trajanju 2 dana (subota i nedjelja) za jednu osobu te vrijedi za DJECU i ODRASLE, najam skijaške opreme, uporabu školske žičare u organizaciji ski škole Sport4you.hr! Kupon vrijedi do 15.03, kada je zadnji dan održavanja nastave.

Ljudi koji tek uče skijati razlikuju dva tipa skijaša: oni koji se zaustave padom u pršić kad previše ubrzaju i one koje prigodno zaustavljaju ograda ili borovi uz stazu. Neka se vaši klinci nauče zaustavljati i skijati skupa s vama uz pomoć instruktora škole skijanja sport 4you.hr

Ponuda uključuje: Škola skijanja na Sljemenu - nezaboravno iskustvo za djecu i odrasle, 2 dana s uključenom opremom u organizaciji Sport4you.hr!

  • Vikend škola skijanja se održava u 2 termina: ujutro od 09 h do 12h (JUTARNJI TERMINI SU POPUNJENI I DOSTUPNI SU SAMO POPODNEVNI) ili popodne od 13 h do 16 h (nije moguće kombiniranje termina! Škola skijanja je namijenjena: djeci od 7 do 15 god. tj. osnovnoškolcima i odraslima (16-99 god)!

Škola skijanja ‘sport 4you.hr’ u svojih je 17 godina rada naučila skijati više od 20000 polaznika raznih uzrasta.

Sva nastava se odvija na Sljemenu, prvo na njihovom poligonu u neposrednoj blizini Hotela ‘Tomislavov dom’, jedinom te vrste u Hrvatskoj, sa mini ski liftom.

Početnici će koristiti školski skijaški poligon "sport4you.hr".

Pod "NAPOMENA“ obavezno upišite „Crno jaje", kod kupona, DATUM ODRŽAVANJA i željeni termin: UJUTRO ili POPODNE.

  • Potrebno je ispuniti prijavnicu OVDJE!