Odmorite se u Hotelu Krim 3* i opustite uz pogled na Bledsko jezero uz 3 dana/2 noćenja ili 2 dana/1 noćenje s polupansionom za 2 osobe! Očekuje Vas i kava i kolač te popust na masaže!

49 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šarmantan hotel Krim 3* smješten 150 m od Bledskog jezera čuva tradiciju staru više od 50 godina... Besplatni parking ispred hotela i besplatni Internet na raspolaganju! Kupon vrijedi od 22.01.20. do 31.03.20.

HOTEL KRIM 3* nalazi se u srcu Bleda. Čuva tradiciju staru više od 50 godina i nudi brojne mogućnosti za opuštanje ili aktivan odmor, stoga je posebno popularan kod sportaša, grupe turista i onih koji žele udoban i pristupačan smještaj u središtu događanja.

Hotel Krim ima 111 soba i 4 suite, a sve su opremljene telefonom, satelitskom TV, kupaonicom s kadom/tušem, Wi-Fi internetom. Većina ih ima i balkon.

Hotelski restoran nudi odličnu lokalnu i internacionalnu hranu i velikim ambijentom pogodan je za veća druženja, svadbena i rođendanska slavlja, seminare...

U hotelu se nalazi i aperitiv bar, a do njega K-Bar gdje se poslužuje vrhunska kava i dnevno svježi deserti iz hotelske slastičarnice. Najpopularniji su domaća štrudla od jabuka, Međimurska gibanica i kremšnite "Krim-šnite".

U ponudi Vas očekuju i : kava i kolač u K-baru te 15% popusta na masaže u masažnom centru Krim!

AKTIVNOSTI: planinarenje, bicikliranje, jahanje, golf, adrenalinske avanture, vodene aktivnosti, snježne aktivnosti, hokej, biatlon,