Adrenalinnn, avanturaaa!!! Doživite NP Krka iz druge perspektive uz vožnju quadom od 5h uz vodiča te ulaznicu za nacionalni park! Dalmatinska avantura za samo 739 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: 1 ATV vozilo tgb 600 ccm, gorivo, vodu, kacigu i masku za prašinu, 5 h vožnje, vodiča i ulaznicu za NP Krka, sve za 1 osobu. Kupon se može iskoristiti od 01.03.20. do 01.06.20.

Što je to „Quad vožnja"?

Quad je vožnja kroz prirodne predjele i podloge koje nisu asfaltne ceste. Obično su to zemljani i šljunčani tereni. 


Pošto je konfiguracija terena drugačija od ravnih asfaltnih podloga, vožnja takvim predjelima omogućuje vam avanturu koju na cestovnim podlogama nije moguće doživjeti, stoga ne propustite quad avanturu koja će vas provesti kroz još neotkrivene prirodne ljepote koje su u NP Krka jednostavno - impresivne!​


NP KRKA

Krka je sedmi nacionalni park u Hrvatskoj poznat po velikom broju jezera i slapova. Dobio je ime po rijeci Krki koja je dio parka. Nacionalni park je lociran u središnjoj Dalmaciji nizvodno od Miljevaca, a samo par kilometara sjeveroistočno od grada Šibenika. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njezine ljepote predstavljaju prirodni krški fenomen, koji se preporučuje posjetiti u proljeće i ljeti jer je tada u punom sjaju, a možete se i osvježiti u čistoj vodi.


Krka je postao nacionalni park 24. siječnja 1985. godine i sedmi je po redu nacionalni park u Hrvatskoj. Poznat je po velikom broju jezera i slapova.
 

Za vožnju quadovima potrebno je ponijeti adekvatnu odjeću i obuću te posjedovati važeću vozačku dozvolu B kategorije.Prije kupnje kupona obavezno napraviti rezervaciju za termin na broj 091 6135 085