Nezaboravno Valentinovo na Braču u hotelu Osam 4*! Odaberite 3 ili 2 dana uz 2 ili 1 noćenje s doručkom za 2 osobe uz piće dobrodošlice, korištenje saune, popust na masaže...već od 499 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Budite dio ekskluzivnog Valentinova na Braču! Odaberite vrstu sobe: suite ili dvokrevetnu sobu! Pogodnosti za kupce: besplatan parking, neograničeno korištenje saune, kod dolaska i odlaska besplatan transfer od trajektne luke do hotela, 20 % popusta na masaže...Kupon vrijedi od 01.02.20. do 29.02.20.

Zaokružite svoju romantičnu priču i zajedno s voljenom osobom proslavite Dan zaljubljenih! Dodatna pogodnost gostima koji dođu 14.02. ( samo za taj datum vrijedi) čeka Vas boca pjenušca u sobi!

Hotel Osam novi je hotel smješten u samom centru slikovitog gradića Supetra na otoku Braču. Ovaj boutique hotel predstavlja savršeno utočište samo za odrasle (za rezervaciju je potrebno imati min. 18 godina).

Vrijednost više za kupce ponude: 20% popusta na masaže (cjenik masaža možete vidjeti ovdje )!

Dvokrevetna soba: spavaća soba s bračnim krevetom, balkon, kupaonica.

Suite: dnevna soba i izdvojena spavaća soba, bračni krevet, kupaonica, Sat TV ravnog ekrana u svakoj prostoriji, balkon.

Posebna pogodnost: neobavezna nadoplata na licu mjesta za romantičnu večeru na dan Valentinova 14.02. uz živu glazbu i nagradnu lutriju. Menu pogledajte OVDJE!

Intimno okruženje hotela pruža gostima ne samo opuštajuću atmosferu, već i priliku da otkriju brojne zanimljivosti na otoku Braču. Idealan položaj hotela Osam, samo nekoliko koraka od mora i centra grada Supetra s trgovinama, tržnicom, barovima i restoranima, pruža najbolji doživljaj otočkog načina života. 

Dizajn interijera spaja tradicionalne kamene detalje s elementima suvremenog uređenja. U sklopu hotela nalazi se a la carte restoran Otok s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina, terasa s pogledom na more i sauna.

Vrhunski dizajn, idealna lokacija i ljubazno osoblje čini hotel Osam savršenim mjestom za predah od užurbane svakodnevnice!