Imate problema s napetošću i bolovima? Prepustite se fizioterapijskim tretmanima u Studio Nyce u Varaždinu! Izaberite paket vježbi, masaže i elektroprocedura u 1 dolasku ili 5 dolazaka... od 179 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se u sigurne ruke višeg fizioterapeuta u varaždinskom studiju NYCE i uz jedan od dva paketa zaboravite na bol i napetost! Budi NICE uz NYCE! Kupon vrijedi do 31.03.2020.

PAKET 1 - fizioterapijski tretmani u 1 dolasku koji uključuje: 

● 1 fizioterapijska vježba

● 3 elektroprocedure - ultrazvuk, magnet, struje

● 1 masaža u trajanju 30 minuta 

PAKET 2 - fizioterapijski tretmani u 5 dolazaka koji uključuje:

● 5 fizioterapijskih vježbi

15 elelektroprocedura - ultrazvuk, magnet, struje

● 2 masaže u trajanju 30 minuta


ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna prethodna rezervacija termina na broj 042 550 391!


Želimo vam predstaviti novootvoreni centar za estetiku i oblikovanje NYCE - New You Esthetic Center u Varaždinu na adresi Ivana Kukuljevića 35, koji vodi dr. med. Sanja Trivunović, liječnica opće i holističke medicine te doktorandica nutricionizma. Centar nudi i estetske i medicinske tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom.

Iz područja estetike tu su IPL i HIFU aparati, aparat 9 u 1 (za kavitaciju, tretmane radiofrekvecijom i vakuumom, a sadrži i lipolaser te ultrazvučne sonde), aparat za dijamantnu mikrodermoabraziju i hidrodermoabraziju te zlatna žlica. Osobito smo ponosni na odlične rezultate koje daju tretmani Dermapenom.


Iz medicinskog dijela centra izdvajamo aparaturnu limfnu drenažu, Tanita vagu – profesionalni segmentni analizator sastava tjelesne mase, a posebno bismo istaknuli mikroskop za Darkfield analizu žive kapi, aparat Introspect 11 za non-linearnu dijagnostiku te aparat za RIFE frekventnu terapiju.

Bez obzira na to želite li se opustiti masažom, očistiti lice i pružiti mu odgovarajuću njegu ili poraditi na ozbiljnim zdravstvenim problemima, naša su vam vrata uvijek otvorena. Uz naše ugodne zaposlenice koje se neprestano usavršavaju pod vodstvom doktorice Trivunović, vjerujemo da ćete nam se vratiti s osmijehom!