PodržimoNaše

Pratite preporuke Dr. Oz-a za zdravlje i vitalnost! Smršavite i poboljšajte opće stanje organizma uz 60 kapsula ekstrakta zelene kave i uključenu dostavu za samo 139 kn!

318 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kapsule učinkovito pomažu u održavanju razine šećera u krvi i smanjenju apsorpcije glukoze u zdravih pojedinaca. Poznato je i da njhovo antioksidativno djelovanje može doprinijeti zaštiti stanica u organizmu od negativnog djelovanja koje uzrokuju slobodni radikali!

Za sve koji žele smršaviti pomoću zelene kave, ali nemaju priliku u svoj dnevni ritam uklopiti pripremanje i pijenje napitka zelene kave predstavljamo Vam kapsule ekstrakta zelene kave.


Ponuda uključuje: 60 kapsula ekstrakta zelene kave


Čisti ekstrakt zelene kave pakiran u bočicama od 60 kapsula, namijenjen odraslima uzima se uz obrok dva puta dnevno po jedna kapsula, a preporučena doza je 2 kapsule dnevno. Jedna Kapsula sadrži: 200 mg zelene kave, 20 mg vitamina C, 30 mikrograma kroma.

Nezdravi način života, prehrana koja sadrži previše ugljikohidrata i premalo namirnica bogatih vitaminima poput voća i povrća, pušenje, alkoholna pića, stres i premalo fizičke aktivnosti mogu povećati broj slobodnih radikala u našem tijelu. Zelena kava se pokazala kao dobar proizvod u borbi sa slobodnim radikalima i oštećenjima koja uzrokuju.

Zbog svojih brojnih pozitivnih učinaka na tijelo zelena kava postaje sveomiljenije sredstvo za mršavljenje i oblikovanje tijela u cijelom svijetu. Njezina najvažnija karakteristika je da je potpuno prirodna i ne sadrži štetne umjetne tvari.

Zelena kava nije samo učinkovita pomoć pri mršavljenju, ona nam podiže i razinu energije te poboljšava opće stanje organizma. Sadrži izuzetno puno antioksidansa koji usporavaju procese starenja i sprječavaju nastanak nekih bolesti. 

Za mršavljenje sa zelenom kavom nije potrebno biti na dijeti ili izgladnjivati se!