Romantika Valentinova u Splitu uz 2 dana i 1 noćenje s doručkom u superior sobi za 2 osobe u Radisson Blu Resort & Spa s bogatom valentinovskom večerom i pjenušcem...samo 999 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dječji krevetić gratis za djecu do 3 godine! U cijenu je uključena "Valentinovo" večera u 4 slijeda (14.02.) i čaša pjenušca . Ponuda se može iskoristiti isključivo od 14.02.20. do 17.02.20

14.02. "Valentinovo" večera u 4 slijeda: Uvod - hrskave okruglice poslužene s kremama od bijelog graha, mladog špinata i pečene cikle; Zaplet - domaći crni fagottini s mesom jadranske kozice uz kremu od škarpine; Rasplet - file mignon s umakom od Arabica kave uz punjeni škamp i pire od slatkog krumpira; Kraj - lava kolač od bijele čokolade punjen malinom i tamnom čokoladom.

SAVRŠENA LOKACIJA ZA ODMOR NA MORU

Split ima povijest dugu 1700 godina, s Diokecijanovom palačom u samom centru, sagrađenom u 3. stoljeću. Unutar palače možete posjetiti najstariju Rimokatoličku katedralu u Europi. Također, naša lokacija nudi i izvrsna mjesta za odmor, pregršt povijesne baštine i izvrsne lokacije za sastanke i događaje.


VRHUNSKI SADRŽAJI ZA OPUŠTAJUĆI ODMOR

Resort se sastoji od 252 elegantne sobe i apartmana. Restoran The Fig Leaf u kojem se služi Super Buffet doručak pruža Vam mogućnost izbora od preko 100 različitih namirnica koje će zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih. U a la carte restoranu okusite dalmatinsku, međunarodnu i mediteransku kuhinju. 

Hotel je certificiran po standardu Global Hotel Security Standard©α με το Global Hotel Security Standard©


SOBE - ELEGANTNI INTERIJERI ISPLANIRANI MOREM I MODERNIM DIZAJNOM

Elegantno uređene sobe Radisson Blu hotela u Splitu svojim plavim, ljubičastim I zelenim interijerom spajaju tri boje koje su karakeristične za dalmatinsko okruženje. U ovom hotelu istovremeno možete uživati u pogledu na more i planine s jedne strane hotela, te pogledu na centar Splita s druge strane. 252 moderno uređene sobe i apartmani opremljeni su za potpuni užitak tijekom boravka. 


Dodatna pogodnost: 20% popusta na sve SPA tretmane!

PROSTRANI SPA VAS POZIVA NA UŽIVANJE
Spa nudi niz tretmana za kožu, lice i uljepšavanje za muškarce i žene. Opustite se uz masažu vrućim kamenjem i masažu lica, prije nego odete u studio za manikuru. 

SPA centar se obnavlja i nije dostupan za goste; tretmani i teretana su i dalje dostupni!