Valentinovo u Grand Casino Admiralu uz ručak/ večeru od 3 slijeda i vrhunsko vino u Restoranu Taurus u Zagrebu te zabavu uz koncert Crvene Jabuke, sve za 2 osobe...samo 349 kn!

23 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Romantika u slijedovima! Ako ljubav ide kroz želudac onda ovo Valentinovo morate otići u Restoran Taurus u Zagrebu! Odaberite jednu od dvije opcije bogatog menija! Kupon je iskoristiv za 14.02.2020. od 16 h.


Restoran Taurus 

Privlačan poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i turistima željnima kombinacije okusa vrhunskih specijaliteta, očarat će vas svojim uređenjem te opuštenim gostima, koji se s razlogom uvijek rado vraćaju.

Više o restoranu pogledajte OVDJE!


Valentinovski ručak ili večera idu u tri slijeda, odaberite željeni menu:

Meni 1.: Parfe od pačje jetre, chutney od brusnice i tostirani baguette , Pileća prsa punjena feta sirom, rikolom i sušenim rajčicama i rimski njoki , Čokoladna nougat fantazija + Iločaka graševina vrhunsko vino ili Kairos Cuvee vrhunsko vino

Meni 2.: Hladni roast beef na podlozi od lisnatih salata, tostirani pinjoli i dresing od meda i dijon senfa, svinjski file u umaku od vrganja i kroketi od buče, špeka i sira, semifredo od badema i karamele +Iločaka graševina Vrhunsko vino ili Kairos Cuvee Vrhunsko vino

Vrhunska butelja uz meni: Iločaka graševina Vrhunsko vino ili Kairos Cuvee Vrhunsko vino