PodržimoNaše

Slatka priča o vrhunskim tortama! Slastičarnice Slatki Snovi u Zagrebu nude torte u dvije veličine i 11 različitih okusa...već od 179 kn! Dostava gratis!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite veličinu : 26 cm promjera ili 33 cm! Moguća je dostava za grad Zagreb ili osobno preuzimanje na dvije lokacije. Iskoristivost kupona do 31.03.2020.

Okusi torte koji možete birati su: čokolada parfe, parfe vanilija čokolada, parfe vanilija, parfe 3 vrste čokolade, bananko, nugat, kinder, oreo, kokos sacher torta od naranče ili čokoladna torta.

Obiteljska priča s tradicijom i mnogo entuzijazma po Vašim željama i naputcima izradit će baš svaku željenu tortu u obliku i veličini! Prateći novitete u svijetu slastičarstva kao i trendove uvijek su u korak s modernim i inovativnim tehnikama. 

Više o slastičarnici pogledajte na službenoj web STRANICI!

Također ih možete zapratiti na društvenoj mreži OVDJE!


Među bogatom ponudom izradi torti nalaze se svadbene, dječje, za prve pričesti i krizme, za promocije te za razne druge događaje.

Moguće preuzimanje: Anina 20 B Zagreb,Rudeš, Zagreb ili Koledinečka bb, Dubrava plac. Radno vrijeme Ilica: svaki dan osim praznikom, 08:00-16:00h.