Maskara je otišla u zaborav, trajno rješenje za zavodljiv pogled! Studio ljepote Manuela u Zagrebu pružit će Vam čarobni lash lift i bojanje trepavica te korekciju i bojanje obrva za samo 139 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaboravite na crne mrlje ispod oka uzrokovane maskarom koja se rastopila te na trepavice bez forme. Budite prekrasne uz najnoviju metodu uvijanja trepavica. Kupon se može iskoristiti do 25.03.2020.

Više o studiu ljepote Manuela pogledajte OVDJE!

Lash lift

Ova metoda podrazumijeva kemijsko uvijanje trepavica te njihovo bojanje. 
Sami tretman traje oko 60 min, rezultati su vidljivi odmah, a efekt traje 6-8 tjedana, no to ovisi o brzini rasta vaših trepavica. 


Tretman je neinvazivan te se može raditi nakon ekstenzija trepavica, no mora proći 48 h kako bi se oči odmorile od ljepila.uz ovaj tretman ne smijete koristiti nikakva ulja ni prirodne preparate jer masnoća iz proizvoda će smanjiti efekt Lash lifta. Dakle, ukoliko se odlučite za ovaj tretman morate imati na umu da se nekih pravila morate pridržavati jer jedino tako možete očekivati duže i bolje rezultate.
Ovaj tretman produžiti će i uvinuti vaše trepavice.

Što je to bojanje trepavica?

Postupak je vrlo jednostavan i trebat će vam svega 30-ak minuta za krajnji rezultat. Nakon što se očiste svi tragovi šminke oko očiju, donji dio kapka zaštiti se vaticama.


 Boja se kistićem nanese na trepavice te mora odstojati 10-15 minuta.
Efekt obojanih trepavica ćete vidjeti i do pet tjedana.