Muči Vas neugodan miris i ružan prizor gljivica? Studio ljepote Manuela u Zagrebu ukloniti će gljivce s noktiju obje ruke ili noge ozonom i biolaserom za samo 129 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rješite se estetskog i zdravstvenog problema! Gljivice zbogom! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2020.

Studio ljepote Manuela ultimativna je destinacija za velik broj usluga koje pospješuju njegu, zdravlje i ljepotu vašeg lica, tijela i kose. 
Nude Vam široki spektar visokokvalitetnih kozmetičkih, frizerskih i korektivnih tretmana po pristupačnim cijenama, a Manueline educirane i ljubazne djelatnice osigurat će da se uvijek osjećate ugodno.
 

Više o studiu ljepote Maneula pogledajte OVDJE!


Gljivice na nogama i noktima su najčešće posljedica plijesni ili kvasca, a nerijetko su bolne i neugodne. 
Razvoju gljivica pogoduju topli i vlažni uvjeti. Bijela ili žuta mrlja na vrhu nokta je najčešće prvi stadij infekcije noktiju odnosno gljivica. Gljivice na nogama s vremenom mogu mijenjati oblik i boju, a nokat se može početi i listati što može biti vrlo neugodno.
Faktori rizika za razvoj gljivica na noktima su: starost, smanjena cirkulacija u nogama, pretjerano znojenje, psorijaza, dijabetes,
oslabljen imunitet. Gljivice na noktima nogu uglavnom se očituju pojavom žutila, a zatim postupnog propadanja i listanja nokta. Nokti postaju tvrdi te se počinju postupno mrviti.
Simptomi gljivica na noktima su: zadebljali nokat, diskoloracija,
promijenjeni oblik nokta, neugodan miris nokta, listanje nokta,
tamna boja nokta.