The Movie Pub u Zagrebu donosi Vam gurmansku platu za dvoje: mesni uštipci, ćevapi, grill kobasice, vratina, pileći file, pole s vrhnjem, kroketi, riža ili krumpir, ajvar i luk...69 kn!

47 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Kupon je iskoristiv do 10.04.2020. -osim za Valentinovo!

Ponuda uključuje: The Movie Pub - gurmanska plata - mesni uštipci, ćevapi, grill kobasice, vratina, pileći file, pole s vrhnjem, kroketi, riža ili krumpir, ajvar i luk - plata za dvoje za samo 69 kn!

Plata sadrži: 1x vratina, 1x pileći file, 1x šiš ćevap, 4x ćevapi, 4x mesni uštipci, 2x grill kobasice, pole s vrhnjem, kroketi, riža ili marinirani krumpiri, ajvar i luk.


 U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

Facebook pogledajte ovdje!