Poliklinika Superiora daje vidljive rezultate uz suvremeno mršavljenje injekcijskom lipolizom čime se postiže razgradnja masnog tkiva na neinvazivan način...već od 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda Poliklinike Superiore donosi Vam suvremeni tretman mršavljenja za vidljive rezultate! Kupon se može iskoristiti do 20.04.2020.!

Priuštite svome tijelu aktivnu obnovu i formu! Poliklinika Superiora nudi Vam revoluciju u tretmanu mršavljenja injekcijskom lipolizom za mjesta koja Vi želite!

Poliklinika Superiora je ustanova koja se bavi kirurškim i internističkim djelatnostima. Raspolažemo s mogućnošću kratkotrajnog postoperativnog zbrinjavanja, što znači da se osim malih, izvode i zahtjevniji operativni zahvati. Kako naš naziv kaže tendencija nam je biti educirani u skladu sa suvremenim svjetskim dostignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije, te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja.

Injekcijska lipoliza je neinvazivni oblik terapije kojim se pomoću tankih mezoterapijskih iglica dužine od samo 4 mm u potkožno masno tkivo unose određeni preparati koji djeluju na razgradnju masnog tkiva, a nikakva prethodna priprema nije potrebna.

Iako dolazi do zatezanja tonusa kože i smanjenja masnih naslaga potrebno je upozoriti kako injekcijska lipoliza nije tretman s kojim se gube tjelesni kilogrami. Izvođenje samog postupka nije bolno, a nakon tretmana moguć je prolazan blaži otok tkiva ili manji hematomi koji prolaze kroz nekoliko dana i koji ne sprječavaju bavljenje svakodnevnim aktivnostima.

Tretmani injekcijske lipolize mogu se raditi svakih 10-14 dana.

Obavezna najava 2 dana ranije na e-mail adresu: info@superiora.hr.