PodržimoNaše

LAST MINUTE intenzivni tečaj njemačkog jezik za početnike u trajanju 40 školskih sati u popodnevnim terminima u Centru za strane jezike Lingua Franca u Zagrebu za 949 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bilo da ste početnik ili želite obnoviti znanje, ne propustite onda priliku za last minute ponudu Centra za strane jezike Lingua Franca u Radničkoj 1 A - Zagreb! Kupon vrijedi za početak 17.02.2020.

Njemački za početnike: razina A1.1 , početak 17.02., 40 nastavnih sati - PON-PET 20:00-21:30, svjedodžba o završenom stupnju

Učenje novog jezika u odrasloj dobi je složen i dugotrajan proces. Zato smo tu za Vas!

6 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI UPRAVO NAS

Jedinstvena nastava

Stručna, kvalitetna, zabavna – to su tri pridjeva koja opisuju našu nastavu. Učenje jezika je s našim jezičnim stručnjacima putovanje koje Vam neće biti naporno jer smo uspjeli spojiti najbolje od tradicionalnih i modernih nastavnih metoda.

Stručni tim

Lingua Franca svoje polaznike povjerava timu mladih, iskusnih i entuzijastičnih jezičnih stručnjaka koji vole svoj posao, a to je ono što se u nastavi najviše osjeti.

Lepeza naših jezika

U našoj ponudi se ne nalazi 50, već 9 jezika – engleski, francuski, japanski, njemački, ruski, španjolski, talijanski, turski i hrvatski za strance. Sve jezike podučavamo jednako kvalitetno i s jednakom predanošću.

Tečajevi za tvrtke

Mi dolazimo k Vama, a raspored i tempo nastave birate sami. Osim općeg poslovnog jezika s nama možete naučiti i jezik struke - u marketingu, u osiguravajućim društvima, u prehrambenoj industriji, u sportskom managementu, u turizmu i ugostiteljstvu, za njegovatelje itd. Za uslugu Vam izdajemo R1

Individualna nastava

Individualna nastava je najbolji način učenja jezika, a nama najdraži oblik nastave. Uz naš stručni tim koji nastavu prilagođava Vama možete iznenađujuće brzo postići zavidno znanje.

Raznolikost tečajeva

Svjesni smo toga da ne uče svi istim tempom, na isti način i u isto doba dana. Iz tog razloga Vam nudimo raznolike tečajeve – classic, premium, intenzivne, radionice, jutarnje, večernje, smjenske, subotnje. Pronađite nešto za sebe ovdje.

Lingua Franca centar je za strane jezike koji okuplja tim mladih i entuzijastičnih jezičnih stručnjaka. Naše su metode rada spoj modernog i već provjerenog, tradicionalnog. Vjerujemo kako je jezik jedan od rijetkih načina da si otvorite nova vrata, a da Vam se pritom ne zatvore nijedna.