Provedite čarobno Valentinovo u Moslavini uz 2 dana i 1 noćenje s doručkom i prigodnu večeru u više sljedova i živu glazbu u Hotelu Kutina 3* za samo 270 kn/osobi!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Kutina 3* pružit će Vam nezaboravno Valentinovo uz grupu Boje Noći i bogatu večeru u više sljedova! Ako ste zainteresirani za produžetak boravka, 15.02. pruža Vam se mogućnost sudjelovanja na fašničkoj povorci i zabavi! Kupon vrijedi isključivo za termin 14.02.-15.02.2020.

HOTEL KUTINA 3*, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.

Valentinovski menu: kokošja juha s domaćim rezancima ● predjelo: lazanje s tikvicama i sirom ● glavno jelo: svinjski file sa suhim šljivama i njokima ● pileći ražnjići s carskim povrćem ● salata ● kolač. 

Hotel je smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. 

Ako ste zainteresirani za produžetak boravka, 15.02. pruža Vam se mogućnost sudjelovanja na fašničkoj povorci i zabavi uz besplatni grah i jedno piće (za kupon za besplatni grah i piće obavezna je prethodna najava u Turističku zajednicu grada Kutine na broj +385 (0)44 681 004)!

Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna je prethodna rezervacija minimalno 3 dana unaprijed na e-mail: recepcija@hotel-kutina.hr ili broj tel: 044 692 400 uz KOD i ID kupona.