Individualni tečaj dipping tehnike oblikovanja noktiju uz profesionalni startni paket materijala! Studio Tanja na dvije lokacije ,Crikvenica ili Zagreb,naučit će Vas tehnikama za samo 1999 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje edukaciju i profesionalni paket američkog proizvođača- REVEL NAILS. Kupon vrijedi do 14.03.2020

Tečaj uključuje edukaciju i profesionalni paket za french tehniku (posuda za french, bijela boja 14g, french pink boja 14g) ; 4 boje: crvena 14g, crna 14g, puder boja 14g, srebrni glitter 14g; štipaljke za skidanje 10kom; turpiju i polirni blok; tekućine: baza 15ml, aktivator 15ml, gloss 15ml, čistac kistova 15ml, ulje za finish 15ml.

Više o studio Tanja pogledajte OVDJE!



Odaberite jednu od dvije ponuđene lokacije: Crikvenica ili Zagreb te naučite sve o dipping tehnici oblikovanja noktiju!

Što je to dipping tehnika?
Dipping nails je nova tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte. Metoda koja je podrijetlom iz Amerike zamjenjuje dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom, a zbog višestrukih prednosti postaje sve popularnija i kod nas.


Pri izradi ove manikure ne koriste se primeri koji isušuju nokte, UV-lampe, električne i ostale brusilice. Koristi se baza, aktivator i sjaj koji se suše na zraku u kombinaciji s puderastim prahom koji sadrži titan, kalcij, vitamin E i kaučuk.Tekućine koje se koriste pri izradi dipping manikure sadrže cijanoakrilat koji se koristi u medicini, točnije za lijepljenje rana umjesto šivanja te u  stomatologiji kod protetike zuba, tako da klijentice koje su imale alergijske reakcije na gel, akril ili trajni lak bez bojazni mogu napraviti ovo vrstu manikure.Nokti su potpuno prirodnog izgleda – tanki, čvrsti i najvažnije od svega zdravi, jer ovom manikurom ne oštećujemo prirodan nokat što znači da je ovo zdrava alternativa tradicionalnom gelu i akrilu. Vrijeme izrade ovih noktiju ne razlikuje se od vremena potrebnog za skidanje i nanošenje trajnog laka.Proces izrade je vrlo jednostavan, siguran i bezbolan, a efekt traje 3 do 6 tjedana.