Savršeno Valentinovo u Hotelu Katarina 4* u Dugopolju! Izaberite paket Valentinovo s 1 noćenjem ili Romantični bijeg uz ljubav s 2 noćenja, uz doručak i bogati wellness uživajte u romantici u dvoje!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

FIRST MINUTE! Razmazite se odmorom u romantično uređenoj Superior dvokrevetnoj sobi, 60 minuta korištenja VIP sobe (jacuzzi i ležaljke), wellness oaze u poslijepodnevnim satima uz voćne čajeve i romantičnu večeru u restoranu... Kupon za paket Valentinovo vrijedi isključivo za 14.-15.02.2020. Kupon za paket Romantični bijeg uz ljubav vrijedi isključivo za 14.-16.02.2020.

Još uvijek nemate ideju gdje proslaviti Dan zaljubljenih?

Teško je zamisliti da na Valentinovo ne iznenadite dragu osobu nekim poklonom, izlaskom i pažnjom, pa krenite u akciju… Obratite pozornost na ljubavni paket hotela Katarina koji svim zaljubljenima nudi pravi romantični bijeg u danima ljubavi. Uživajte u romantičnoj večeri za dvoje uz svijeće i glazbu u živo u restoranu Katarina ili se opustite se u našoj spa oazi sljedećeg dana.

Proslavite ljubav u hotelu Katarina!

Što vas očekuje?

Kasni doručak u restoranu Katarina (do 11:00h) te besplatno korištenje Spa centra samo su neke od pogodnosti paketa koji će oduševiti sve zaljubljene. 
Kako bi ugođaj bio što potpuniji, po vrlo povoljnim cijenama možete naručiti i pjenušac u sobu ili isprobati romantičnu masažu za dvoje.

Predivan Valentinovski menu inspiriran ovim praznikom ljubavi sastavio je naš šef kuhinje Goran Balić. Ponuda uključuje romantičnu večeru uz glazbu uživo (u petak 14.02.2020.), VIP sobu 2 u wellness centru, noćenje te doručak.

HOTEL KATARINA 4*

Idealno pozicioniran u neposrednoj blizini Splita, u srcu Dalmacije, u Dugopolju - bit će Vaša najbolja opcija za najromantičnije Valentinovo koje ćete se uvijek s veseljem sjećati!

Opuštajuće trenutke provedite u vrhunski opremljenom wellnessu gdje možete zaplivati u unutarnjem grijanom bazenu, relaksirati se u jacuzziju i relax zoni s ležaljkama.