PodržimoNaše

Pomladite se brzo i efikasno! Lasersko fotopomlađivanje (IPL) lica uz serum hyalurona u Studiju Semper Pulchra u Zagrebu uz 60% popusta i za samo 79 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vratite stari sjaj! Smanjite bore i riješite se ružnih kapilara, pjegica ili ožiljaka na licu! Kupon vrijedi do 30.03.2020.

Fotopomlađivanje postiže odlične rezultate na dekolteu, šakama, licu, vratu, ali može se tretirati i bilo koje drugo područje. Ono radi po principu primjene impulsa intenzivne svjetlosti koja prodire u kožu bez oštećivanja površinskog sloja. 

Putem svjetlosti prenosi se toplina na kožu, što dovodi do stvaranja novih kolagenih vlakana i elastina koji obnavljaju mikro mrežu koju čine dermis i epidermis. 

Iako se poboljšanja i rezultati mogu primijetiti nakon prvih tretmana, potpuni učinci postaju vidljivi nakon završetka ciklusa. Za ovu vrstu tretmana ne postoji ni minimalna ni maksimalna dobna starost.

Rezultati ovog tretmana su zapanjujući - smanjene bore i izrazne linije, preoblikovano lice, ujednačeni ten, sjajni efekt zatezanja kože što u konačnici, pruža zdraviji i mladolikiji izgled.