PodržimoNaše

Spas za bolnu kralježnicu! Fizioterapeutski pregled i neoperativna dekompresijska terapija kralježnice u Splitu uz 60% popusta!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite se bolova u leđima neoperativnim tretmanom uz 60% popusta u Splitu!

Neoperativna dekompresijska terapija se koristi kod:

Hernije diska
Protuzije diska
Bulging (ispupčenost) diska
Išijasa - ishialigia
Trnci u ruci ili nozi (CC Sy, Sy CB, Sy LS)
Glavobolje i vrtoglavice
Bolova u donjem dijelu leđa, prsnom dijelu ili vratu
Uklještenja živca
Spinalne stenoze – suženja između kralježaka
Degenerativnih bolesti diska
Tinitusa – mehanički uzrokovanoga šuma u ušima

Dekompresijska terapija je jedini neoperativni tretman koji je učinkovit kod teških slučajeva discus hernia, degenerativnih bolesti zglobova, artritisa, stenoze (suženja spinalnog kanala) i pritiska na živčane korijene.

To je neoperativna trakcijska terapija za oslobađanje od bolova u leđima, nogama i rukama. Putem cikličkih faza distrakcije i relaksacije i pravilnim pozicioniranjem, spinalni disk (međukralješčani kolut) može biti izoliran i stavljen pod negativni pritisak izazivajući time efekt vakuuma unutar njega.

Što taj vakuum učinak može učiniti?

On postiže dvije stvari.

S mehaničkog stajališta, ispupčenje koje je nastalo izvan normalnih granica diska može biti povučeno unutar diska putem vakuuma stvorenog unutar tog diska. Također vakuum potiče rast krvnog protoka i tako sekundarno stimulira zacjeljivanje. To rezultira reduciranjem boli i pravilnim cijeljenjem ozlijeđenog dijela kralježnice. Oslobađanje boli se također postiže neurološkim putem zbog istezanja receptora u mekom tkivu i zbog distrakcije zglobova. Spinalna dekompresijska terapija je klinički dokazana s učinkovitošću od 86% . Studije pokazuju da je u značajnom broju disk odgovoran za bol u lumbalnom dijelu / nogama , kao i u vratu / rukama. Kompresija povećava unutarnji tlak u disku uzrokujući moguće ispupčenje ( bulging ) ili protruziju ( hernijaciju ) hrskavičnog koluta.

Naša kompjuterski kontrolirana oprema dizajnirana je da primjeni dekompresiju kralješnice bez refleksnih paravertebralnih mišićnih kontrakcija. Ona kontrolira varijacije u sili trakcije uklanjajući mišićnu zaštitu (napetost) koja je tipična u radu sa konvencionalnim trakcijskim uređajima. Preprogramirani uzorci za postizanje i spuštanje trakcijske sile dozvoljavaju veću razinu spinalne dekompresije i rehidraciju diska.