SUPER PONUDA!! Idemo na Balaton - "mađarsko more"! 4 dana / 3 noćenja za 2 osobe u Hotelu Aeroport *** na jezeru Balaton za samo 686 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Aeroport nudi spoj tradicionalne arhitekture mađarskih dvoraca s daškom suvremenosti, a nalazi se u Sagvaru, 8 km istočno od grada Siofoka i jezera Balaton.

Ponuda uključuje: 

4 dana / 3 noći u Hotelu Aeroport *** Balaton za 2 osobe sa buffet doručkom

Hotel Aeroport nudi spoj tradicionalne arhitekture mađarskih dvoraca s daškom suvremenosti, a nalazi se u Sagvaru, 8 km istočno od grada Siofoka i jezera Balaton.

Smješten je u parku površine 8,000 m² u Ságváru, u idealnom mirnom okružju. Odaberite jednu u nizu šarmantnih soba koje nude ili neobarokno uređenje ili interijere u bijelom drvu.

Uživajte u kupanju ili vodenim sportovima u obližnjem Balatonskom jezeru, u planinarenju, jahanju ili vožnji quadom, ili se pak opustite u ribolovu na ribnjaku Hidegvölgy.

Hotel Aeroport*** ima 25 dvokrevetnih soba i 5 apartmana, sobe su uređene u baroknom stilu i imaju kupaonicu, TV, telefon.

Informacije i rezervacije termina na: aerohot@mail.datanet.hu i na br.tel.: + 368 4 380 046 (govore njemački i engleski ) sa imenom i kodom kupona

Hotel Aeroport*** udaljen je 8 km od jezera Balaton koje je najveće jezero u Europi, također je i jedno od najromantičniji mjesta. Okruženo prekrasnom pješčanom obalom na kojem možete uživati u vodenim aktivnostima, pješačiti ili unajmiti konje za jahanje. 

Nakon kupnje kupona molimo Vas da se odmah javite u hotel na aerohot@mail.datanet.hu kako bi preuzeli vaucher s kojim možete u hotel.