PodržimoNaše

Neuspješno se borite s alergijama? Otkrijte prave uzroke alergijskih napada kako bi ih uspješno eliminirali u DiaCor centrima Rijeka i Zagreb uz 50% popusta umjesto 790 za samo 395 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

I dok znanost ulaže ogromne napore u potrazi za pravim lijekom protiv alergija, istraživanja pokazuju kako broj ljudi koji imaju problema s alergijama sve više i više raste.

Liječnici klasične medicine kao osnovnu i prvu mjeru u liječenju alergija savjetuju izbjegavanje uzročnika alergije (alergena), no nitko od njih ne garantira kako ćete time u potpunosti izbjeći simptome alergija i alergijskih napada. Budimo iskreni, i uz najveću brigu, alergijski napad ili posljedice alergije pogodit će vas prije ili kasnije. 

Stoga velika većina današnjih lijekova za alergiju ima svrhu uklanjanja ili ublažavanja simptoma alergije, a iznimno rijetko rezultira 100% rješenjem. Posljedica takvih lijekova je što mnogi pacijenti postaju ovisnici o njima te kroz duže vrijeme korištenja rezultira neugodnim nuspojavama i oslabljenim imuno sustavom. Rezultat svega toga je jako narušeno zdravstveno stanje. 

U slučaju da danas koristite lijekove protiv alergije, svakako proučite upute i upozorenja koja spominju ograničeno vrijeme korištenja lijeka i potencijalne opasnosti u obliku ovisnosti. 

Mi u Diacor centru problemu alergija pristupamo na drugačiji način i stava smo kako je za uspješno rješenje alergije i alergijskih napada prvi korak u identificiranju glavnih uzročnika alergijske osjetljivosti ili alergijskih reakcije.

 Iskustvo nam je pokazalo da u te glavne uzročnike najčešće spadaju ovi razlozi: oslabljen obrambeni sustav / pad imuniteta prisutnost crijevnih parazita koji ispuštaju toksičan otpad disbalans crijevne mikroflore i nedostatan broj dobrih bakterija nedostatak minerala, posebno optimalne razine kalcija problemi s jetrom i žučnim mjehurom koji ne funkcioniraju optimalno razni ostali disbalansi funkcioniranja organa ljudskog tijela Koristeći navedene činjenice, u Diacor centru je stvoren program koji kroz preciznu dijagnostiku/provjeru svih navedenih stavki i ostalih organa tijela daje preciznu sliku glavnih uzročnika alergijskih napada. 

Tako dobiveni rezultat u detalje pokazuje koji organi ne funkcioniraju ispravno i na koji način treba djelovati prema njima kako bi se doveli u optimalno stanje - zdravo stanje i stanje bez alergijskih reakcija. 

Da bismo to mogli ostvariti, u Bioinformatičkom centru DiaCor koristimo samo provjerene i dokazano najučinkovitije metode dijagnostike te rješenjima pristupamo kroz eliminaciju uzročnika u cjelovitom i holističkom pristupu koristeći metodu informoterapije. 

Više o vrijednostima i učinkovitosti informoterapiji možete naći na našoj web stranici.