Glatke i njegovane noge su uvijek IN! U zagrebačkom Centru ljepote Trinity u Ilici Vas čekaju tri odlična paketa depilacije s voskom već od 69 kn!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 140 kn
Ušteda 50%
Cijena 69 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon se koristi u Centru ljepote Trinity na adresi Ilica 62! Svaka osoba može kupiti 5 kupona za sebe i neograničeno na poklon! Rok iskoristivosti kupona je 28.03.2020.

Lokacija usluge: Centar ljepote Trinity u Ilici 62

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 095 3703 981, uz KOD i ID kupona po primitku.

Depilacija voskom

Velika prednost depilacije voskom je što topli vosak izvlači korijen dlake u cijelosti, pa dlačicama treba više vremena da narastu, a uz to su i tanje. Nakon tretmana čeka vas nježna i glatka ko��a.

Na tretiranom području možete očekivati da dlačice neće rasti do 3 tjedna.

Brazilska depilacija je zaista brza, jednostavna i isplativa metoda uklanjanja dlačica s intimnih područja te jedna od najtraženiji tretmana u salonima!

Uvijek je bitno kod koga radite ovaj tretman jer je profesionalnost i stručnost vrlo važna, stoga obratite se s povjerenjem našim stručnim djelatnicama!