Skijajte ove veljače pod snježnim pokrivačem Italije! Skijanje na Maniva Ski i odmor na 4 dana i 3 puna Pansiona za dvoje u Hotelu Locanda Bonardi 3* uz 4 dnevne ski karte po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten između doline rijeke Po i tri doline Brescie, samo sat vremena od grada, nalazi se Maniva Ski, novo skijalište dizajnirano od skijaša za skijaše. Na visini između 1.660 i 2.100 m nudi perfektno pripremljene staze za sve tipove skijaša! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.02.20. do 29.02.20.

Maniva Ski je kreirao niz restorana na skijalištu gdje se možete osvježiti bez potrebe skidanja Vaših pancerica. 

Igloo i Chalet Dasdana, zanimljivi su i udobni barovi gdje možete popiti nešto toplo i odmoriti se tijekom dana provedenog na skijaškim stazama.

Preporučujemo da se zaustavite u Chalet Manivi gdje možete pronaći moderan i opskrbljen bar, s ponudom jela po povoljnim cijenama.

Chalet Maniva je glavni objekt skijališta, smješten na skijaškoj stazi, u čijoj se zgradi prodaju ski karte, iznajmljuje ski oprema i gdje se nalaze dvije škole skijanja. 


Škola skijanja: 8 osoba 1 h plaća se 4,5 eura po osobi na licu mjesta (može se organizirati HR učitelj za više od 10 prijavljenih).

Obavezna provjera slobodnih soba prije kupnje kupona na e-mail: info@neomar.hr ili broj telefona: 091 7963863 ili 091 9188832.