U Grand Hotelu Slavia 4* u Baškoj Vodi očekuje Vas paket Valentino Tartufino - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, wellness&spa i Valentinovska večera uz glazbu za 2 osobe... već od 1779 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za vikend ljubavi pobjegnite na odmor i uživajte u vrhunskom smještaju, usluzi, wellness&spa i prigodnom večernjem programu 14.02. na kojem Vas očekuje bogata večera i glazba uživo! Kupon vrijedi isključivo za termin 14.02.-16.02.2020.

Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novo-obnovljeni GRAND HOTEL SLAVIA podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

1x Valentinovska večera za 2 osobe, u petak 14.2. od 20h u hotelskom a la carte restoranu DEL POSTO: Menu By Master Chef PERO SAVANOVIC feat. ZIGANTE tartufi Amuse Bouche - Mousse od krem sira i crnog tartufa + Beef tatar sa crnim tartufom, kremom wasabia i džemom ljubičastog luka + Carnaroli rižot plemenitih šumskih gljiva u šampanjcu + Goveđi file u kremi od tartufa na pečenoj puri i povrćem + Semifreddo s aromatiziranim medom crnog tartufa; plesna glazbena grupa LEUT.

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

Sobe uređene u retro-vintage stilu, potpuno su klimatizirane i opremljene TV-om ravnog ekrana, minibarom, telefonom , besplatnim bežičnim internetom, a u kupaonicama vas očekuje walk-in tuš ili kada, te luksuzna linija kupaonskih potrepština.   

Jutarnju aktivnost započnite omiljenom kavom u caffe baru Kantun uživajući pritom u pogledu na vibrirajući centar mjesta. Na jedinstvenoj terasi hotelskog ala carte restorana Del Posto kušajte zdravu mediteransku kuhinju oplemenjenu samoniklim biljem sa Biokovskih padina. Naravno, sljubljenu sa vrhunskim vinima sa pažljivo biranih lokaliteta domaćih i svjetskih vinogorja. 

Fontana SPA centar koji se prostire na 800 m2 odvest će vas u svijet potpunog opuštanja. Unutarnji slatkovodni bazen sa 2 jacuzija, 4 različite saune, fitness centar sa kardio-vaskularsnim spravama, masaže...samo su dio bogate wellness ponude.  

Radno vrijeme bazena, fitnessa i sauni: od 08 do 20 sati.