PodržimoNaše

Svježa, sjajna i baršunasta koža uz čak 82% popusta!2x biomezoterapije, 2x red radiofrekvencije i 2x cryo terapije u Centaru Green u strogom centru Zagreba!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zategnuta i sjajna koža uz čak 6 tretmana u Beauty centru Green uz nevjerojatnih 82% popusta! Idealna lokacija i paket njege lica koji svaka žena zaslužuje!

Beauty centar Green nalazi se u centru Zagreba, Jurišićevoj 19 u Rotonda centru na 1.katu, nasuprot Zagrebačke banke u haustoru.

Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....

Ovom prilikom Beauty centar Green Vam donosi slijedeću ponudu:

2x biomezoterapija,
2x red radiofrekvencije,
2x cryo terapije.Mezoterapija je najuspješnija nekirurška metoda estetske medicine u svijetu. Mezoterapija može pomladiti kožu lica i vrata za svježiji, mladenački izgled. Postupak se temelji na elektroporaciji i elektroosmozi tehnologijom koja koristi električnu energiju kako bi ubacila sastojke i hranjive tvari (hijaluronska kiselina, vitamini i minerali) duboko u stanice kože bez uboda igle. U isto vrijeme električni impulsi vrše elektrostimulaciju mišića lica i podižu cijeli tonus, (dva tretmana u jednom).

Tretman je potpuno bezbolan i daje najbrži lifting učinak koji pomlađuje kožu lica i briše bore na čelu, usnama, očima, obrazima, vratu i bradi. Potiče i proizvodnju prirodnog kolagena koji koži vraća svježinu i elastičnost.

Aparat se primjenjuje za sve tipove kože.  Nakon tretmana mezoterapije slijede tretmani red radiofrekvencije i cryo terapije koje potiču na Vašem licu sintezu elastina i kolagena za efekt zatezanja kože lica!

Obavezna rezervacija termina telefonom (01/481-0473, 099/639-9405) po aktivaciji kupona!