PodržimoNaše

Proljetni odmor u bajnoj Opatiji! 2 noćenja u superior sobi s buffet doručkom u Design Hotelu Astoria****, sve za 2 osobe i do 54% popusta ovisno o terminu koji izaberete!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedini design hotel u regiji s 50 moderno opremljenih soba i apartmana, od kojih većina ima izravan pogled na more poziva Vas da doživite proljeće u bajnoj Opatiji!


Ponuda uključuje izbor između dvije opcije: 


Opcija 1: 11.4.-03.5.2014. - 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi (free upgrade u morsku stranu prema raspoloživosti) + 2 buffet doručka + besplatan W-LAN, sve za 2 osobe.


Opcija 2: 03.5.-30.5.2014. - 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi (free upgrade u morsku stranu prema raspoloživosti) + 2 buffet doručka + besplatan W-LAN, sve za 2 osobe.


Ponudu se može iskoristiti isključivo od 11.04.14. do 13.04.14. i od 20.04.14. do 20.05.14. Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 711 671. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservation@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.


Svijetao, moderan dizajn hotela ogleda se i u staklenom baru u hotelskom predvorju koji čini srce ovog hotela i savršen je za boravak u dobrom društvu u bilo koje doba dana.


I u pojedinačnim sobama nastavlja se jasan i izražajan dizajn, dok obližnji Thalasso Wellness Center našim gostima nudi ekskluzivan ambijent i izvrsnu uslugu.


Nekoliko glavnih odlika Design hotela Astoria:


Jedini design hotel u regiji s 50 moderno opremljenih soba i apartmana, od kojih većina ima izravan pogled na more, WiFi, izvršna mediteranska kuhinja, sunčana hotelska terasa, smještaj u neposrednoj blizini Obalnog šetališta cara Franje Josipa i Thalasso Wellness Centra, udaljen od Rijeke 18 km, udaljen od zračne luke Krk (RJK) 44 km.


U Design hotelu Astoria njeguje se modernost. 

Dizajn hotela i njegovo uređenje u potpunosti su usklađeni s idealima moderne arhitekture. U svim sobama interijerom dominiraju smeđi i bež tonovi, dok se namještaj oslanja na orijentalne originale.


U skladu sa standardima hotela s četiri zvjezdice, sobe su klimatizirane te opremljene mini-barom, satelitskom TV-om s "flat" ekranom, telefonom s izravnim biranjem, WiFi-em, sefom i međunarodnim utičnicama od 220 V.