Zabljesnite ovog ljeta u bikiniju, mršavije i oblikovane! Paket mršavljenja od čak 30 tretmana u Studio Semper Pulchra u Zagrebu dovesti će Vas u top formu za samo 849 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket od 30 tretmana se sastoji od 6x infrared tunela,6x elektostimulacije od 30 min, 6x lipolasera, 6x limfne drenaže, 2x termo deke, 2x vakuslim vreće, 1x madero i 1x kavitacije. Kuponi su iskoristivi do 30.03.2020.

Više o Studiu Sempre Pulcha pogledajte na njihovim društvenim mrežama OVDJE!

Infrared tunel
Pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju
Usporava proces starenja organizma, čisti kožu i čini je mekom i mlađom te pospješuje regeneraciju kolagena i elastina


Elektrostimulacija 
Naziv dolazi od grčkih riječi elektron + terapeia što znači liječenje. 
Elektroterapija je procedura u kojoj se električna struja koristi u svrhu liječenja bolnih stanja. Smanjuje boj, oklanja otok i smiruje upalne procese.
Terapija kojom se ubrzava mršavljenje i  oblikovanje tijela te reducira celulit; povećanje mišićne mase; relaksacija Inducirajući strujne impulse stimulira mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju


Kavitacija
Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Lipo laser 
Tretman kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake.Rezultat ovog tretmana jest gubitak težine i oblikovanje te pomlađivanje kože i njega.


Termo deka 
Umatanje tijela u plastičnu plahtu i zagrijavanje u termo deki.

Vakumslim vreća
Iz vreće se izvlači kisik stvara se vakum efekt i kreće 30-minutno sagorijevanje. Tretman je ugodan, u isto vrijeme osjećate peckanje i toplinu, a nuspojava nema. Koliko ste otopili masnoće vidjet ćete već nakon prvog puta.


Madero
Maderoterapija je prirodna, neinvazivna metoda za uklanjanje celulita i smanjenje obujma tijela.