ZAGREB / Hotel Panorama**** 3 dana/2 noćenja s DORUČKOM + uživanje u finskoj sauni za 2 OSOBE u najvišem hotelu u Hrvatskoj - za samo 699 kn! Najpovoljnija cijena na tržištu!

38 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezervirajte svoj smještaj u Panorama Zagreb Hotelu i prepustite se jedinstvenom panoramskom pogledu na grad Zagreb... Kupon vrijedi od 31.01. do 01.03.2020. #IsplatiSe


Dobro došli u Panorama Zagreb Hotel

Udobnost i pouzdanost - duga tradicija gostoprimstva i kvalitetne usluge hotela u Zagrebu! Bez obzira dolazite li u Zagreb poslom ili se želite odmoriti, dolazite li zaključiti posao ili razgledati zagrebačke atrakcije, Panorama Zagreb Hotel Vam stoji na raspolaganju udobnim i funkcionalno opremljenim sobama za smještaj u Zagrebu, restoranom Šestine s izvrsnom domaćom kuhinjom, višenamjenskim dvoranama za sve vrste događanja te iskusnim i profesionalnim osobljem.


Gosti, ponukani dugogodišnjim iskustvom našeg gostoprimstva su nam nadjenuli slogan "udobnost i pouzdanost", kojeg smo s ponosom prihvatili. Pozivamo Vas da se uvjerite u dugu tradiciju i kvalitetu našeg gostoprimstva.

Panorama Zagreb Hotel, najviši hotel u Hrvatskoj, raspolaže s 228 soba i 51 apartmanom, funkcionalnog je dizajna, s modernim detaljima te panoramskim pogledom na Zagreb. Pogled na grad ili na zagrebačku planinu Medvednicu zasigurno će Vas opustiti i pripremiti na nove poslovne izazove ili radoznale šetnje gradom i obilaske atrakcija.

 
Naše klasične sobe površine 23 m² nude sve što vam je potrebno za ugodan boravak u Zagrebu, bez obzira radi li se o poslovnom putovanju ili turističkom posjetu. Prema želji gosta klasične sobe opremljene su s dva odvojena udobna kreveta i televizorom. Neke od pogodnosti naših klasičnih soba: besplatan brzi bežični Internet, funkcionalni radni stol, mini bar, telefon s izravnim biranjem, kupaonica s kozmetičkim asortimanom, izbor kade ili tuš kabine, sušilo za kosu, sigurnosne zaštite za djecu prilikom otvaranja prozora, vatrodojavni sustav, klimatizacija s mogućnošću podešavanja temperature u sobi, mogućnost izbora nepušačke sobe.


Fitness studio i finska sauna

Ostanite fit i kada ste na putu! Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novo otvoreni fitness studio u sklopu našeg Panorama Zagreb hotela. Fitness studio nalazi se u prizemlju hotela, dostupan je 0-24 i besplatan isključivo za hotelske goste. Pristup gostima je osiguran korištenjem ključa / kartice sobe. Fitness studio je opremljen vrhunskom Technogym opremom, koja uključuje trake za trčanje, bicikle, klube za vježbanje te ostalu opremu koja će vam pomoći da zadržite svoju formu čak i kada niste kod kuće.

Preporučujemo vam da se prepustite užicima u našoj sauni nakon dana punog razgledavanja Zagreba ili poslovnih sastanaka. Finska sauna se nalazi u prizemlju hotela te je besplatna za hotelske goste. Pristup sauni je osiguran korištenjem ključa / kartice sobe.