Razgledajte i upoznajte najveću špilju u Europi - Postojnsku jamu i veličanstveni višestoljetni dvorac Predjamski grad u jednodnevnom izletu 07.03. s autobusnim prijevozom uz Autoturist Park!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANO! Otputujte na jednodnevni izlet u slovenski kras, u čarobno podzemlje veličanstvene Postojnske jame i razgled sedam stoljeća starog dvorca Predjamski grad... Kupon vrijedi isključivo za 07.03.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 8:00 sati iz Zagreba s južne strane Gradskog poglavarstva. 

Ugodno putovanje do POSTOJNE. Postojnska jama je jedna od 20 vapnenačkih riznica slovenskog krasa koje su uređene i otvorene za posjetitelje. Dugačka je 20 km i prepuna divnih podzemnih prolaza, galerija i soba koje je u posljednjih 20 godina posjetilo preko 30 milijuna ljudi. Postojna je i najveća špilja otvorena u cijeloj Europi. Lako je prohodna, a jedan dio ove prekrasne prirodne atrakcije obilazi se i vlakićem. Nakon obilaska Postojne slobodno vrijeme za odmor i osvježenje. 

Odlazak autobusom u PREDJAMSKI GRAD – slikovit, veličanstven, izazovan, tajnovit i neosvojiv dvorac izgrađen je u okomitoj stijeni visokoj 123 metra gdje kraljuje već više od 700 godina. Njegovu romantičnom izgledu doprinosi i idilična riječica Lokva koja duboko ispod dvorca ponire u podzemlje. Obilazak Predjamskog dvorca. 

Nakon obilaska polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.