Savršen odmor na prekrasnom Bledu! Uživajte u obiteljskom Hotelu Savica Garni**** uz 1 polupansion u dvokrevetnoj sobi, kupanje u termalnim bazenima, noćno kupanje...za 2 osobe i samo 897 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se uz komforan smještaj u šarmantnom hotelu Savica Garni****te uživanje u 1 od najboljih wellness centara u Sloveniji "Živa", popust na ulaz u svijet saune... Dijete do 6 godina GRATIS (u sobi s 2 odraslih)! Kupon se može iskoristiti do 06.02.20. i od 08.02.20. do 19.03.20.

Ponuda uključuje (za 2 osobe): 

1 polupansion u dvokrevetnoj sobi u hotelu Savica Garni****

1 x dnevno kupanje u termalnim bazenima u Wellness centru Živa u hotelu Rikli Balance

noćno kupanje u Wellness centru Živa (petkom i subotom do 23 h)

popust na ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa

Dijete do 6 godina GRATIS (u sobi s 2 odraslih)!

Hotel Savica pogodan je za obiteljski odmor, sa 103 različitih soba i apartmana. Pruža kvalitetan smještaj u povezanim obiteljskim sobama opremljenim s osjećajem za obitelji s malom djecom.

Briga za okoliš za Hotel Savicu iznimno je važna, zato s ponosom pokazuje svoj certifikat o okolišu, Eko tratinčica.

Wellness Živa, hotel Rikli Balance

Iscjelitelj Arnold Rikli, koji je u 19. stoljeću na Bledu osnovao lječilišni centar, zapisao je: "Svaka naša misao, udah, otkucaj srca, svaki osjećaj, uvjerenje i pokret šalju tijelom energetske signale koji utječu na cijelo naše biće." Tu misao slijedi Wellness Živa, jer se brine za holističko zdravlje – širok izbor masaža, kupelji, sauna i različitih njega tijela i lica vas opusti i poljepša, a pogled iz bazena na bledsku panoramu ispuni pozitivnom energijom. Wellness Živa već se više godina zaredom svrstava među najbolje wellness centre u Sloveniji.

Za korištenje navedenog kupona, kupac se mora javiti Odjelu rezervacija ODMAH po primitku kupona te rezervirati svoj termin na broj: +386 4 579 16 00 ili e-mail: info@hotelibled.com, uz KOD i ID kupona!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. Termalni izvori jezera Bled (23°C) danas se koriste za zagrijavanje bazena u okolici, među kojima i hotela Rikli Balance. 

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude.

Više o Bledu, pročitajte ovdje!