Produljite i uvijte prirodne trepavice Lash Liftom i 3D filerom u JB Lashes u Splitu! Zaokružite zavodljiv pogled uz bojanje i oblikovanje obrva koncom, neodoljive tjednima nakon...samo 179 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Maskara polako odlazi u zaborav i žene se odlučuju za metode s kojima se bude lijepih i uvijenih trepavica. Radi se isključivo KALLOS materijalom tretman, a uključuje 3D filler koji hrani i ojačava trepavice i štiti dlaku te ubrzava rast. Trajnost tretmana je 6 - 8 tjedana. Kupon se može iskoristiti do 30.03.2020.

JB Lashes 

Novootvoreni studio postaje renomirana oaza ljepote u Splitu. Vlasnica ulaže u edukacije i pomno prati svjetske trendove u svijetu kozmetike, njege i trendova u ljepoti. Stoga nije ni za začuditi se kako među prvima dovode ovu tehniku u Split.


Više o JB Lashes pogledajte na njihovim društvenim mrežama FB ili Instagram!

Lash lift
Lash Lift originalan je i inovativan način produljivanja trepavica, kojima povećava opseg i naglašava prirodni izgled, i što je najvažnije – ne oštećuje trepavice. Prirodna njega keratinom, vitaminima i proteinima produljuje i podebljava trepavice, uvijajući ih na gore. Metoda sjedinjuje inovativnu kozmetičku tehnologiju s 100 % sigurnim sastojcima.


Ova metoda podrazumijeva kemijsko uvijanje trepavica te njihovo bojanje. 
Sami tretman traje oko 60 min, rezultati su vidljivi odmah, a efekt traje 6-8 tjedana, no to ovisi o brzini rasta vaših trepavica. Uz ovaj tretman ne smijete koristiti nikakva ulja ni prirodne preparate jer masnoća iz proizvoda će smanjiti efekt Lash lifta. 

3D filler Kallos
Ovaj jedinstveni proizvod jača trepavicu i dokazano učvršćuje njenu strukturu nakon nekoliko tjedana. Prepun vitamina i aminokiselina, 3d filler je obavezan dio lash lift tretmana ukoliko želite savršen rezultat.