Iskažite ljubav simbolikom i Valentinovskom tradicijom! Uz Bloom By Heart u Zg poklonite voljenoj osobi crvene ruže koje traju godinu dana uz opciju odabira broja ruža i boju kutije...već od 149 kn!

5 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dan zaljubljenih odnosno Valentinovo povezuje se s nezaobilaznim crvenim ružama. S obzirom na to da su one simbol vječne ljubavi, ruže su idealne kao klasičan izbor. Kupon se može iskoristiti do 14.03.2020.

Bloom By Heart

su dugovječne ruže koje se pripremaju posebnim postupkom kako bi Vam pružile barem godinu dana sreće i zadovoljstva.
Bloom By Heart su obrađene revolucionarnom tehnologijom kako bi održale svjež izgled gotovo godinu dana.

Tvari korištene u postupku konzerviranja su netoksične i nekemijske reaktivne tvari. Boje su iste kao i one koje se koriste u proizvodnji hrane i ne predstavljaju rizik po okoliš ili zdravlje.

Prekrasne ruže Bloom By Heart čuvaju se pomoću glicerina. Na ovaj način ruže će zadržati svoj graciozan oblik i neće se osušiti. Cvjetale ruže vole sjenovita područja na sobnoj temperaturi, ne smiju biti izložena izravnom suncu ili vlazi.
Bloom By Heart ruže imaju prekrasan miris.

Saznajte više o Bloom By Heart pogledajte na njihovoj službenoj web stranici OVDJE!

Odaberite jednu crvenu ruža u prekrasnoj zlatnoj kutiji sa šljokicama ili 7-9 crvenih ruža u prekrasnoj bijeloj kutiji.

Gotova kutija može se preuzeti osobno u Zagrebu u Vlaškoj 58 od 10-16 h uz obaveznu prethodnu telefonsku najavu na broj +3851 4550 037 ili dostavom na kućnu adresu uz obavezno prethodno slanje podataka za dostavu putem bloombyheart@gmail.com ili +3851 4550 037