[Terme Ptuj] Darujte si polet za dinamičnu svakidašnjicu! Grand Hotel Primus 4* nudi 1 noćenje s Polupansionom + kupanje u bazenima Vespasianus, ulaz u Termalni park, sve za 2 osobe...samo 798 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Antički svijet uživanja u vodenim blagodatima nikad nije bio Vam bliži! Bijeg od svijeta, povratak sebi. Kupon se može iskoristiti od 16.02.20. do 19.04.20.!

Grand hotel Primus 

Grand Hotel Primus**** je dobio ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svijetom. Utočište je za sve koji žele vratiti vitalnu energiju i okružiti se zdravljem, harmonijom i dobrim osjećanjem. Zajedničko im je da proizlaze iz čovjekove nutrine, zato Vas u Grand hotelu Primus potiču da se zdravom prehranom, aktivnim odmorom i wellness tretmanima vratite sebi te iznova uspostavite unutarnju ravnotežu. U Grand hotelu Primus na prvom ste mjestu Vi.

 

Ponuda za 2 osobe: 1 polupansion u economy sobi sa francuskim krevetom; neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11h); 2x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku; korištenje ogrtača za kupanje; besplatan internet u sobi; cjelodnevno kupanje na dan odlaska; animacijski program; besplatan parking. Cijene vrijede za boravak između nedjelje i petka.

Više o Grand hotel Primus saznajte na službenoj web stranici OVDJE!

Dvokrevetna soba - Economy 
Elegantna i udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem širine 160 cm i balkonom. U sobi (20 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i stol.


Djeca do 2 godine GRATIS: (samo u standard dvokrevetnoj sobi, nadoplata za standard dvokrevetnu sobu plaća se na licu mjesta u hotelu i iznosi 7€/ osobi).

Dvokrevetna soba- Standard
Elegantna i udobna dvokrevetna soba s ležajem širine 180 cm ili odvojenim ležajevima širine 90 cm i balkonom. U sobi (26 m2) se nalaze kupaonica s kadom ili tušem i WC-om, pisaći stol i jednosjed.


Bazeni Vespasianus
Prepustite se smirenom ozračju kupališta i blagotvornosti ptujske termalne vode, zaplivajte u velikom bazenu s prolazom u vanjski dio bazena ili uživajte u radostima mjehurića u dva masaža bazena. Pićem, laganim obrocima i slasticama možete se okrijepiti u baru uz bazen. 


Termalni Park
Tijekom hladnijih mjeseci zagrijte se, zaplivajte i zabavljajte se u zagrljaju ptujske termalne vode u unutarnjemu termalnom parku u Termama Ptuj. Točku na i termalnim doživljajima dodat će opuštanje u saunama, i ono u vinskoj bačvi, mnogobrojne masaže i bogat program aktivnosti. 

Rade vanjske saune Termalnog parka ( sauna u bačvi i panonskoj kući), koje će biti otvorene od 8:30 do 21:30 od ponedjeljka do petka, te u subotu, nedjelju i državne praznike od 7:30 do 21:30. Obnova unutarnjih sauna očekuje se do 20. veljače.


U unutarnjem dijelu termalnog parka možete zaplivati u šest bazena te u jednom vanjskom. Posebnost je sigurno tobogan sa zvučnim i vizualnim efektima.Neka vas opuštaju mjehurići. Tko ne bi uživao u žuboru toplih masažnih bazena? Dva malo udaljena masažna bazena čekaju da u njih uronite!