Razmazite svoje nepce uz gastro delicije! Jela s pečatom Restorana i Puba Big Mamma u Zagrebu oduševit će Vas u 3 raskošna slijeda ribljih ili mesnih specijaliteta uz čašu vina već od 75 kn/osobi!

55 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jedan od tri potpuno različita menija od kojih svaki dolazi u tri bogata slijeda pomno osmišljena da oduševe i najzahtjevnija nepca + uključena čaša vina. Kupon vrijedi ISKLJUČIVO do 31.03.2020. od 16 -22h (osim za datume: 14.02. te od 13.3. do 23.3.2020. kada se kupon ne može koristiti)

Restoran i Pub Big Mamma


U pubu Big Mamma možete pronaći iskrenu i toplu atmosferu, koja budi zadovoljstvo u Vama. Možete popiti pivo s prijateljima ili kolegama, nakon uspješnog radnog dana ili kliznuti petkom ranije s posla i pozdraviti njegovo veličanstvo, razdoblje bez stresa – vikend! 


Odlična pub ponuda jela i izvrsno pivo: to su osnovni elementi za pub koji poštuje sebe. U pubu Big Mamma, možete provesti svoje posebno osmišljene večeri, organizirati večere za poslovne partnere i kolege, a rođendane, koktel prijeme i razne obljetnice prepustite njihovoj stručnoj organizaciji.

 

Više o Restoranu i Pubu Big Mamma pogledajte na web stranici OVDJE!

U ponudi su tri drukčija menija, svaki vrhunski pripremljen za Vaše zadovoljstvo.

Menu 1): Kremasta salata od burrate mozzarelle i
arrabbiata namaz, Saltimbocca medaljoni svinjskog filea
uz punjeni krumpir s cream sour umakom, Tiramisu, Uključena čaša crnog ili bijelog vina.


Meni 2): Juha u juhi, Omotana krem juha od bosiljka s juhom od rajčice i
bombonima punjene pikantne tjestenine, Beefsteak u porto umaku sa špagetima od povrća, Čokoladni fondan od birane tamne čokolade, Uključena čaša crnog ili bijelog vina.


Menu 3): Hrskava salata s dimljenim lososom i citrusni dressing, Grdobina medaljoni, školjke, kozice, hobotnica - RE DI MARE 
s pljukancima na maslacu, Torta od borovnice i bijele čokolade, Uključena čaša crnog ili bijelog vina.