Prvi put na Crnom Jaju! Dubinski očistite kožu mikrodermoabrazijom, vratite tonus licu i vratu te uživajte u masaži ROZENKVARC kristalom u Beauty Centru Kozlinger u Zagrebu...već od 99 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite opciju kojom će Vaše lice ponovo zablistati prirodnim sjajem. Prva opcija uključuje: piling, masažu rozenkvarc kamenjem sa hidratantnom ili hranjivom kremom i masku! Druga opcija: mikrodermoabraziju + piling, masažu rozenkvarc kamenjem sa hidratantnom ili hranjivom kremom i masku!Rok iskoristivosti kupona je 30.03.2020.

Beauty Centar Kozlinger 

iza sebe ima 18 godišnje iskustvo u radu.
U praksi su se susretali sa svim tipovima problema. Od problematične mladenačke kože, do problema kože zrelije dobi. Tretmani i njega lica imaju najdužu tradiciju u salonu. Osim klasičnih tretmana lica rade 30-ak različitih tretmana preparatima BABOR kojima su zadovoljni i najzahtijevniji klijenti, a laserom uspješno riješavaju sve probleme s aknama , borama , flekama i virusnim bradavicama.Izuzetne rezultate postigli su na polju depilacije gdje su prateći trendove među prvima u Zagrebu uveli Egipatsku depilaciju, a pošto prate sve novitete i trendove uveli su i LPL fotoepilaciju.Uspješno rade i trajni make up te ugradnju i njegu umjetnih noktiju.

Više o Beauty Centru Kozlinger pogledajte na službenoj web STRANICI!

Masaža kristalima pruža kombinaciju opuštanja i iscjeljujućih vibracija kamenčića. Kristale možemo birati po principu liječenja specifičnog problema.

Ružičasti kvarc će pomoći ublažiti simptome problema kože. Smjestite kristal lagano na kožu i radite male kružne pokrete u smjeru kazaljke na satu. Ne pritišćite kamen o kožu.

Ponekad ćete naići na područja s malo grubljom kožom. Ako se to dogodi, zadržite kristal u tom položaju neko vrijeme prije no što nastavite s kružnim pokretima.
Nakon završetka masaže sjednite na nekoliko trenutaka, razgibajte nožne prstiće i pljesnite dlanovima kako biste se ponovo uzemljili i spriječili osjećaj "zbrke" u glavi. Popijte čašu vode, sjednite i dopustite tijelu da vam pokaže kako se osjeća nakon masaže kristalom.

Masaža žadom
tehnika je stara i dokazano je da ima efekt koji liječi, uklanja stres i anksioznost. Pokreti hladnog kamena preko lica će vas relaksirati i ujedno ukloniti višak vode iz lica. Uz masažu nanesite i neku kremu, serum ili ulje koje će dodatno hidratizirati vašu kožu 

Mikrodermoabrazija 

je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena. Mikrodermoabrazija je eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radimo dijamantnom prašinom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica.

Radno vrijeme: pon.-pet. od 11:00 do 20:30, subotom: od 9:30 do 14:30