Riječki identitet kulture već desetljećima je neka drukčija priča! Istražite europsku prijestolnicu kulture Rijeku na 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Hostelu Morčić, sve za dvoje i samo 499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rijeka je 2020. godine Europska prijestolnica kulture, ovom prestižnom titulom Rijeka postaje ambasador Hrvatske pred europskom kulturnom publikom i posjetiteljima iz cijeloga svijeta.Smještaj je u sobi s dva kreveta i odvojenom zajedničkom kupaonicom. Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 30.04.20.

Hostel Morčić nalazi se nedaleko od šetnice Korzo u srcu Rijeke i par minuta od stubišta koje vodi do Trsatske gradine. U okviru objekta na raspolaganju su besplatni WiFi i zajednički salon s TV-om.

 
Gosti mogu koristiti zajedničke kupaonice s tušem i WC-om. Hostel obuhvaća skladište prtljage, a na zahtjev je moguće organizirati uslugu prijevoza iz/do zračne luke. 

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

Tijekom trodnevnog boravka u Rijeci, pruža vam se  mogućnost upoznati grad na više načina: od kulturno-povijesne tradicije grada, prirode, do zabavnog života i bogate gastronomske ponude, a imate dovoljno  vremena i za kratki izlet do riječke okolice. 

Donosimo nekoliko prijedloga za tri nezaboravna dana u Rijeci: 
Svakako odvojite jedan dan za centar grada, a kako su zanimljivi sadržaji velikim dijelom smješteni u samom u centru i njegovoj neposrednoj blizini, u kratko vrijeme  možete  „obaviti“ dobar dio obilaska. Šetnica Korzo najbolji je početak za riječki đir, jer radi se o žili kucavici grada, a mnoge znamenitosti su na par koraka dalje -  uz nezaobilazan simbol grada, Gradsku uru, u blizini su i  Stendarac, katedrala sv. Vida, arheološki park, stara gradska vrata, Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije s pripadajućim zvonikom, popularnim “Kosim tornjem”... U blizini je smještena i većina riječkih muzeja i zbirki. Dok ste u centru, nemojte nikako zaobići Placu – glavnu gradsku tržnicu. 

Jedan dan svog boravka mogli bi posvetiti šetnjama – lukobran Molo longo pruža najbolji pogled na grad s mora. Iako se do Trsata može vrlo jednostavno doći i autobusom iz centra grada, poseban je doživljaj prijeći svih 561 trsatskih stuba prije odmora u prirodnom hladu Trsatske gradine. Ako vam sva ta šetnja nije dovoljna, posjetite zvjezdarnicu u Astronomskom centru Rijeka, ali možda ipak najbolje autobusom ili taxijem jer je smješten na istočnom dijelu grada.