Još od trbuha beba prerađuje osjete iz okoline, na vrijeme radite na njenom razvoju! KindyROO u Zagrebu su senzomotričke vježbe od mjesec dana za mamu i bebu uz stručnu profesoricu...samo 175 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vježbe su prilagođene svakom djetetu i njegovom uzrastu, a potiču tjelesne, intelektualne, socijalne i emocionalne vještine. Rok iskoristivosti kupona je 30.03.2020.

KindyROO su senzomotoričke vježbe za bebe od 6 tjedana do 12 mjeseci. Izvode se tako da majka i beba vježbaju zajedno uz stručno vođenje licencirane prof. Mojce Kidrič iz Slovenije. Vježbe su prilagođene svakom djetetu i njegovom uzrastu, a potiču tjelesne, intelektualne, socijalne i emocionalne vještine. Djeca i roditelji obožavaju KindyRoo jer je zabavan, popraćen veselom glazbom te ujedno pomaže djetetu da istražuje, uči i poboljša spretnost što je temelj zdravog neurološkog razvoja koji je nužan za budući emocionalni i akademski uspjeh.  

Saznajte više o KindyROO na njihovoj web STRANICI!



Zašto već sada krenuti s vježbama i odabrati KindyRoo?

KidyROO proizlazi iz spoznaje da rano iskustvo kretanja potiče i razvija dijelove mozga koji su potrebni učenje. Da bi poticali pojedine dijelove mozga, potrebno nam je kretanje. Rane mogućnosti kretanja potiču sazrijevanje dijelova mozga koji su potrebni za učenje u školi.
Vježbanje KindyROO temelji se na pružanju odgovarajućih senzoričkih podražaja i prikladnih pokreta potrebni za skladan, zdrav razvoj mozga. Cilj je pomoći djetetu da se optimalno razvija od najranije dobi te unaprijedi njegov vlastiti potencijal. 
U centru ne čekaju da tek u školi prepoznaju hoće li dijete imati poteškoće u učenju ili ponašanju. 


Vrijeme održavanja je srijedom u 11h u fitness centaru XXL, Zagrebački Velesajam, Paviljon 25, dvorana 3! Vježbe se izvode na strunjačama stoga je preporuka da nosite udobnu odjeću, a bebi je dovoljno obući body dugih rukaba. Trajanje je 30 - 45 min (ovisi o uzrastu).