Ostvarite svoju bajku u zimskoj idili Hotela Trakošćan 4*! Uživajte u 2 dana/1 noćenju ili 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe uz bogati wellness&spa i fitness i kuhano vino...

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Trakošćan 4* u samom podnožju jednog od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih dvoraca nudi Vam zimski odmor kao u bajci - 2 ili 3 dana boravka i guštanje u polupansionu, wellness&spa, romantičnim trenucima uz kuhano vino i predivnoj okolici pune prirodnih i povijesnih ljepota... Kupon vrijedi do 14.02.20. i od 16.02.20. do 08.03.20.

HOTEL TRAKOŠĆAN 4*

Hotel se nalazi u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe. 

Hotel raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. Oprema standardne sobe uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, sat, LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

U ponudi Vas očekuje i 10% popusta na korištenje usluga Spa & Wellness centra "Lorem Paradiso"!

Opustite se uz neograničeno korištenje hotelskog bazena, unutarnje finske saune i vanjske panoramic finske saune, whirlpoola i fitnessa. Radno vrijeme wellness centra: ponedjeljak 15-20 h, utorak-četvrtak 11-20 h, petak-subota-nedjelja 09-21 h.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. arx Thacorum) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, a posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA REZERVACIJA termina i sobe na telefon +385 42 440 800 ili mail recepcija@hotel-trakoscan.hr.