PodržimoNaše

Ljetne jezične radionice španjolskog ili talijanskog jezika za djecu u Zagrebu! Uz 65% popusta Vaša djeca će kroz igru naučiti izabrani jezik!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Španjolski ili talijanski jezik za djecu od 10 do 15 godina u Zagrebu u trajanju od 20 školskih sati! Radionice se baziraju na učenju jezika kroz glumu, pjesmu, crtanje, ples i filmove!

Idealna prilika za sve koji provode ljeto u gradu!

Ljeto je rezervirano za igru, a kroz igru djeca najbolje uče. Učenje jezika potiče i cjelokupni društveni razvoj te pruža prednosti koje će vaše dijete iskoristiti u svim segmentima života. Jedna od njih je samostalno putovanje bez pratnje roditelja, jer će napokon moći samostalno komunicirati bilo u predivnoj Španjolskoj ili romantičnoj Italiji.

Današnjom ponudom vaša djeca će kroz različite sadržaje, u ugodnom društvu vršnjaka, učiti i zabavljati se. Radionice su koncipirane na način da djeca jezik uče kroz glumu, pjesmu, crtanje, ples te gledajući filmove. Na taj način lakše će savladati gradivo i brzo naučiti nešto novo.

Radionice traju 20 školskih sati i možete birati između nastave na španjolskom ili talijanskom jeziku.

Talijanski jezik

Talijanski jezik je jezik kulture, učenja i poslovni jezik, a naš istaknuti stručni tim profesora na ljubazan i kreativan način kod Vas će pobuditi interes, motivaciju i ljubav prema odabranom jeziku.

Španjolski jezik

Španjolska književnost, arhitektura i umjetnost značajne su u svjetskim razmjerima. Nije li prekrasno uživati u Nerudinoj poeziji ili prozi Marqueza u originalu? Španjolski umjetnici koje volite, kao Picasso, Goya i mnogi drugi, mogu biti još zanimljiviji ako ih možete smjestiti u odgovarajući kulturološki kontekst.

EdukaCentar brine o Vašoj djeci.