PodržimoNaše

NE PROPUSTITE! Pretplatite se na JET-SET MAGAZIN, najluksuzniji hrvatski časopis dostupan isključivo uz godišnju pretplatu koju preko Crnog Jaja ostvarujete za samo 171 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povodom 22. obljetnice izlaženja, nudimo posebnu pogodnost - godišnju pretplatu na JET-SET MAGAZIN, najluksuzniji hrvatski časopis, dvomjesečnik koji je od svog prvog broja (lipanj 1992.) dostupan isključivo putem pretplate!

Ponuda uključuje: 

godišnju pretplatu Jet Set dvomjesečnika s uključenom dostavom

.JET-SET MAGAZIN ugledao je svjetlo dana sredinom lipnja 1992. godine. Od tog trenutka, kontinuirano i bez zastoja, svaka dva mjeseca iz tiska izlazi novi broj ove revije koju su proglasili ukrasom hrvatskog izdavaštva.

JET-SET MAGAZIN je jedan od prvih, ako ne i prvi, privatni časopis koji se osim svojim glamuroznim izgledom, od svih drugih izdanja na našem tržištu izdvaja činjenicom da ga se ne može naći u slobodnoj prodaji. Do njega se isključivo može godišnjom pretplatom!

JET-SET MAGAZIN se tiska u nakladi od 5000 primjeraka, no kako znatan broj pretplatnika čine odvjetnički i javno-bilježnički uredi, frizerski i kozmetički saloni, liječničke i stomatološke ordinacije, broj čitatelja koji u rukama drže svaki pojedini broj, prema nekim istraživanjima tržišta, penje se i do pedeset tisuća. 

JET-SET MAGAZIN je dvomjesečnik (izlazi svakog dvadesetog u parnom mjesecu) koji na svojim stranicama obrađuje najrazličitije teme. Moda, šport, film, glazba, kazalište, flora, fauna, književnost, slikarstvo, auto-industrija, znanost, business... sve su to područja o kojima moæete čitati u našem časopisu, koji, eto, za razliku od velike većine drugih koji se mogu naći na našem tržištu nije specijaliziran - ni tematski ni po spolu. 

Posebno napominjemo da koncepcija JET-SET MAGAZINA, kao što to možda proizlazi iz naslova, nikako nije prilagođena nekom posebnom društvenom sloju - od prvog broja naša nakana je izdavati zanimljivu i pouènu reviju, a njegova luksuzna izvedba samo je dokaz da i Hrvatska može proizvesti magazin koji bi, primjerice, na kioscima širom Europe mogao stajati ravnopravno s onim najpoznatijim svjetskim izdanjima...

Nakon primitka, kupon je potrebno zajedno s osobnim podacima i adresom dostave proslijediti na m14@zg.htnet.hr