Savršeni zimski odmor u Ljubljani uz 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u ljupkom Hotelu Asteria 3* gdje Vas očekuje i košara voća s kavom ili čajem i 50% popusta na ulaznicu za muzej!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novi boutique Hotel Asteria 3* u centru prekrasne Ljubljane poziva Vas na pravo guštanje u zasluženom odmoru u ovim zimskim mjesecima... Kupon vrijedi do 31.03.2020.

Potpuno novi boutique hotel ASTERIA 3* otvorio je svoja vrata u živopisnom umjetničkom kvartu u centru Ljubljane, okružen svjetski poznatom Metelkovom, umjetničkim muzejima, živahnom ulicom Trubarjeva sa mostom Plečnik i tržnicom. Hotel se nalazi ispod tri velika stabla kestena, i tu počinje vaša bajka.

Sobe imaju čajnu kuhinjicu, kablovsku plazma TV, neograničen besplatan Wi-Fi, balkon, sušilo za kosu, hotelsku kozmetiku te po potrebi ogrtač i papuče.

Dan se po jutru poznaje, kaže slovenska poslovica, stoga svoj dan započnite velikim doručkom! U kafiću i sobi za doručak možete uživati u buffet doručku, lokalnim delikatesama, svježoj kavi i mnogo čemu više... Doručak je na raspolaganju od 07.00 do 10.00 sati ujutro.

Kupce ponude očekuju i košara s voćem, kava ili čaj te 50% popusta na ulaznicu za Narodni muzej Slovenije!

Hotel nema privatni parking, no možete parkirati u susjedstvu (bez mogućnosti prethodne rezervacije) uz nadoplatu.

Do dvorca Ljubljana i rijeke Ljubljanice trebat će Vam samo 5 minuta pješačenja, a samo par minuta trebat će Vam do glavne autobusne i željezničke stanice.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba s hotelom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe na 00386 41 542 444 ili info@hotel-asteria.com!